Ana sayfa Dizi Haberleri Burcu Biricik, yeni dizi teklifi aldı ama çok iyi düşünmesi şart!

Burcu Biricik, yeni dizi teklifi aldı ama çok iyi düşünmesi şart!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz
Burcu Biricik yeni sezonda ekranda yer alacak mı?

Burcu Biricik, 4 Mayıs 1989 Antalya doğumludur. 2006 yılında Antalya’da düzenlenen yarışmada Akdeniz Kraliçesi seçilen oyuncu, aynı yıl Maçolar isimli dizide yer almış, 2012 yılında ise Muhteşem Yüzyıl’da cariye olarak yeniden ekranda görünmüştü.

Düşman Kardeşler dizisindeki Derya rolünden sonra Beni Böyle Sev’deki Seda karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Biricik, asıl çıkışını ise Hayat Şarkısı dizisindeki Hülya karakteriyle yaptı.

Son dizisi 8. Gün ise beklentilerin çok altında kalarak kısa sürede ekrana veda etti.

Hayat Şarkısı’ndan sonra çıkış yapması beklenen ancak 8. Gün dizisiyle durağanlığa geçen oyuncu, kariyerinde yeni bir başarı hikayesine ihtiyaç duyuyor.

Çok sayıda teklif alan oyuncu şu sıralarda ise Yağmur Ünal’ın yapımcılığını üstlendiği Türkan Şoray ile Tarık Akan’ı bir dönem buluşturan Baraj filminin dizi versiyonu için düşünülüyor.

Kaan Urgancıoğlu ile birlikte rol alması için teklif alan Burcu Biricik, nasıl yanıt verecek bilinmez. Ancak ünlü oyuncunun 8. Gün dizisinden sonra daha da ince eleyip sık dokuyacağı aşikar.

1977 yapımı Türkan Şoray ile Tarık Akan’ın rol aldığı ‘Baraj’ filmi beyazcama aktarılıyor.

Dizi olarak ekrana gelecek olan projenin yapımcılığını Türkan Şoray’ın kızı Yağmur Ünal yapacak.

Senaryo konusunda annesinden yardım alan Ünal, filmdeki Aysel ve Orhan karakterleri için oyuncu arayışına girdi.

Şimdilik şirket Burcu Biricik ile Kaan Urgancıoğlu’na teklif götürdü. Her iki isimde projeye sıcak baktığı ve senaryoyu okuduğu öğrenildi.

Burcu Biricik, yeni dizi teklifi aldı ama çok iyi düşünmesi şart! 7

Kaan Urgancıoğlu, Kara Sevda dizisindeki Emir karakteriyle müthiş bir çıkış yapmıştı. Uzun süredir yüzünü dinlendiren ve ekranlarda yer almayan Urgancıoğlu’nun da yeni sezonda yeni bir diziyle dönmesi kariyeri açısından iyi olacaktır.

8. GÜN DİZİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Bu arada projede ismi geçen oyuncuların fanları da sosyal medyada paylaşımlarda bulunarak yapımda her iki ismi de görmek istediklerini iletiyor.

Bakalım Burcu Biricik ve Kaan Urgancıoğlu bu teklife ne yanıt verecek?