Ana sayfa Dizi Haberleri Burcu Biricik’i heyecan bastı, Fatma dizisinin detayları heyecanı artırıyor!

Burcu Biricik’i heyecan bastı, Fatma dizisinin detayları heyecanı artırıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fatma, bir kadının dönüşüm hikayesini gözler önüne serecek. Burcu Biricik, setten fotoğraflar paylaştı ve heyecanını da takipçilerine aktardı. Ünlü oyuncu çok farklı bir rolle geliyor. Netflix’te yayınlanacak olan dizinin çekimleri devam ederken, detaylar da bir bir ortaya çıkıyor.

Mini bir dizi Fatma, titizlikle de ekip çalışmalarını sürdürüyor. Temizlikçi bir kadının katile dönüşmesi ve yaşamak için öldürmek zorunda kalmasını anlatacak. Burcu Biricik, çok farklı bir rolde ve hayranlarını da fazlasıyla da şaşırtmaya geliyor. Peki Fatma nasıl bir dizi?

Milliyet Blog yazarlarından Anibal Güleroğlu, dizinin detayları hakkında bilgileri kaleme Aldı. Uğur Yücel’in de yer aldığı kadro, önemli isimlerden kuruldu. Hikaye çok özel ve sıradan bir temizlikçi kadının bir katil olduğunu kimsenin bilmediği olaylar zinciri yaşanacak.

İşte Anibal Güleroğlu’nun Fatma dizisiyle ilgili paylaştığı detaylar ve değerlendirmesi: 2021’de yayınlanması planlanan ‘Fatma’, her şeyden önce bir mini dizi olarak gelecek karşımıza. Sıradan bir temizlikçi olan başına gelenleri işleyecek olan senaryoda kendi halinde sıradan bir kadının nasıl dönüşüme uğradığı aktarılacak izleyiciye.

Burcu Biricik'i heyecan bastı, Fatma dizisinin detayları heyecanı artırıyor! 8

Başrollerinde Burcu Biricik ile birlikte Uğur Yücel, Olgun Toker, Mehmet Yılmaz Ak, Hazal Türesan, Gülçin Kültür Şahin, Deniz Hamzaoğlu ve Çağdaş Onur Öztürk’ün rol aldığı dizinin senaryosu, yönetmenliği Özer Feyzioğlu ile paylaşan Özgür Önürme tarafından kaleme alınıyor. Genel hikayeye kısaca baktığımızda…

Fatma, kocası hapiste olan bir temizlikçi kadındır. Ancak Zafer’in hapisten çıkması Fatma’nın hayatında dönüm noktası olur. Zafer serbest kaldıktan bir süre sonra ortadan kaybolur. Fatma da kayıp kocası Zafer’i ararken beklenmedik bir cinayet işler. Zafer’in karanlık bağlantılarının bu cinayeti öğrenmesiyle de, ‘Fatma’nın, görünmez katile dönüşümü başlar.

Burcu Biricik'i heyecan bastı, Fatma dizisinin detayları heyecanı artırıyor! 9

Fatma’nın bundan sonra hayatta kalmak için öldürmeye devam etmekten başka çaresi yoktur artık. Olaylar geliştikçe bu durum, Fatma için bugüne kadar yaşadığı her şeyin intikamını alabileceği bir ritüel hâline gelir. Bu şekilde hayata devam ederken kocasını aramayı da sürdüren ‘Fatma’ artık bir yandan koca dünyaya sığdıramadığı masum oğlunun öcünü almak isteyen bir annedir. Diğer yandan da işlediği cinayetlerde kimsenin kendisinden şüphe etmediği ‘temizlikçi kadın’!”