Ana sayfa Kadın Haberleri Burcu Biricik’in setlere dönüşü çok farklı oldu

Burcu Biricik’in setlere dönüşü çok farklı oldu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burcu Biricik, Netflix’te yayınlanacak olan Fatma dizisinde başrolde bulunuyor. Bir temizlikçiyi canlandıran oyuncu, yeni rolünden son derece memnun. Anneannesine evde temizlik konusunda yardım ettiği için konuya vakıf olduğunu belirten Burcu Biricik, farklı bir deneyim yaşıyor.

Ünlü oyuncu magazincilerin sorularını yanıtladı. Burcu Biricik, “Bir süredir onun çekimleri çok yoğun gidiyor. Sabah 6’da gidiyorum, akşam 7’de eve gidiyorum. Akşam 9,5 gibi uyuyorum. Bu aralar düzenli, çalışkanlı bir hayatım var” diye konuştu.

12 saatlik çalışma düzeninin bütün setlerde olması gerektiğini, daha fazla çalışmanın koronavirüs döneminde sağlıklı olmayacağını ifade eden Burcu Biricik, “12 saat çalışmak durumundalar ki, bağışıklık düşmesin, ekipte çalışan herkes iyi uyuyabilsin, iyi beslenebilsin. O yüzden 12 saat olması gereken bir saat” ifadesini kullandı.

Pandemi döneminde setlerde çalışmaların yapılmasını eleştirdiğini hatırlatan oyuncu, koronavirüs vakalarının arttığına da işaret etti. Oyuncu, “O ikilemde ben de çok kalıyorum. Şu anda biraz daha ne yapmamız gerektiğini bildiğimiz, yapımcıların çok daha tebir ile yaklaştığı bir şey olduğu için, güvenli bir şekilde devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Testlerin sürekli yapıldığını, sette sıklıkla ellerini dezenfekte ettiklerini ifade eden oyuncu, herkesin de maske taktığını anlattı. Daha dikkatli davrandıklarının altını çizen Burcu Biricik, canlandırıcağı karakter konusunda da detay verdi.

Oyuncu, “Çok heyecanla beklediğim, şu an heyecanla çektiğim, ‘Allah’ım ne kadar güzel’ diye setten çıktığım bir süreç. Çok bilgi veremiyorum. Ama her şey çok yolunda gidiyor” açıklamasını yaptı.