Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Güner acısını kalbine gömdü, yeniden eski günlere döndü!

Aslıhan Güner acısını kalbine gömdü, yeniden eski günlere döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Kuzey Yıldızı dizisi, Aslıhan Güner’in ekrana müthiş dönüşünü sağlamıştı. İsmail Demirci ile birlikte dizinin başrolünde başarılı işler yapan Aslıhan Güner, izleyicilerden de çok olumlu yorumla aldı.

29 bölüm süren Kuzey Yıldızı dizisinin ilk sezonu tamamlanmış ve oyuncular da tatile çıkmıştı. O günler de geride kaldı. Ekip yeniden Ordu’da buluştu ve yoğun bir tempoda ikinci sezon çekimleri yapılıyor. Aslıhan Güner ise yeniden hayranları ile buluşacak olmanın heyecanı içinde.

Sıklıkla instagram hesabından paylaşımlarda bulunan oyuncu, Ordu’daki çekimlerden bir fotoğrafını yayınladı. Yüzü gülümseyen oyuncu, yaşadığı büyük acıyı geride bıraktığı izlenimi verdi.

Hatırlanacağı üzere ünlü oyuncunun babası Ağustos ayının başlarında babasının vefatı ile sarsıldı. Dizinin sezon arası verdiği dönemde TRT’de yayınlanan Hanımağanın Gelinleri isimli filmde rol alan oyuncu, çekimler biter bitmez Muğla’ya dönerek tatiline devam etmeyi planladı. İşte tam da bu sırada babasının vefat haberi geldi.

Babasının vefatından 2 hafta sonra ise oyuncu Kuzey Yıldızı dizisinin setinde işinin başına döndü. Bir süre sosyal medyada paylaşım yapmayan Aslıhan Güner, son fotoğrafı ile gülümseyen yüzünü bir kez daha gösterdi. Hayranları ünlü oyuncunun bu haline beğeni yağdırdı.

Aslıhan Güner acısını kalbine gömdü, yeniden eski günlere döndü! 3