Ana sayfa TV Programları Burcu Hanım’a eşi Bahadır’dan büyük jest! Zuhal Topal’la Sofrada 64. Bölüm

Burcu Hanım’a eşi Bahadır’dan büyük jest! Zuhal Topal’la Sofrada 64. Bölüm

tarafından ker_def

Burcu Hanım’a eşi Bahadır’dan büyük jest! Zuhal Topal’la Sofrada programının 64. yeni bölümü 22 Kasım Perşembe günü izleyicilerle Fox TV ekranında buluştu. Gelin Burcu hanım ve kayınvalidesi Nuray hanımın evine konuk olan Zuhal Topal, mutfakta Nuray hanımn ile hoş bir sohbet yaptı. Topal, bu haftanın en agresif kayınvalidesi olarak ortaya çıkan Nuray hanıma bir ara ‘teyze’ diye hitap edince pot kırdı. Nuray hanım bu hitaptan pek hoşlanmadığını belirterek, “Anne diyebilirsin” diyerek Topal’a yol gösterdi.

Videodan başlıktaki konuyla ilgili görüntüleri izleyebilirsiniz. Günün özeti ise haberimizde yer alıyor..

4. gün yarışan gelin Burcu hanım eşinden evlilik teklifi almadığını açıklamıştı. Ancak beyfendi mutfağa çiçekle gelerek diz çöktü ve yıllar sonra Burcu hanıma evlilik teklifi yaptı. Zuhal Topal ile Nuray hanım mutfakta dans figürleri de sergiledi.

Kayınvalidelerin gelmesi ile masaya geçildi. Ancak her türlü kusur yüksek sesle seslendirildi. Nuray hanımın daha önceki programlarda yaptığı sert eleştiriler nedeniyle kayınvalideler de Burcu hanımın hemen her şeyini eleştirdi. Zuhal hanım bu münakaşa sırasında karışmamaya özen gösterdi. Topal, yemekler tadılırken doğru eleştiriler yapılması gerektiği, yemeklerin lezzeti ile ilgili eleştirilerde bulunulmasını rica etti.

Ancak Nuray hanıma antipatinin etkileri yemek yorumlarına yansıdı. Birbirini tutmayan ifadeler Zuhal Topal’ı da sinir etti. Gelin Burcu hanım ise kayınvalidesine yönelik antipati nedeniyle, bu eleştirilere pek anlam veremedi ve karşılık vermekten çekinmedi.

Zuhal Topal, program boyuncu sakinliğini korumayı başardı. Ancak kayınvalideler münakaşa ve kargaşa konusunda bir hayli maharetliydi. Hemen her şeye eleştiriler yapıldı. Nuray hanım da gelinini savunmak için her lafa yetişmeye çalıştı.

Zuhal Topal, “Ben bugün anladım ki yemekten hiç anlamıyorum. Kursa falan gitmem lazım. Ben çok beğendim” diyerek kayınvalidelerin yemekleri beğenmemiş olmasını ince şekilde eleştirdi.

Kayınvalideler puanlamayla adeta Nuray hanımdan intikamlarını aldılar. İşte günün puanları…

Nigar hanım, 1 puan verdi.
Aysel hanım, 2 puan verdi.
Elmas hanım, 3 puan verdi.
Yüksel hanım, 1 puan verdi.

Zuhal Topal ise gelin hanıma 8 puan verdi.

Zuhal Topal’la Sofrada programının bu haftaki son yarışmacısı 23 Kasım Cuma günü yarışacak olan gelin Burçak hanım ile kayınvalidesi Elmas hanım olacak. 21 yaşındaki Burçak hanım mutfak aşığı birisi.

Haftanın birincisi de yarın belli olacak ve 10 bin TL’lik büyük ödülü kimin kazandığı ortaya çıkacak.

Hafta içi her gün gündüz kuşağında yayınlanacak yemek yarışmasında Zuhal Topal, gelin ve kayınvalideleri buluşturuyor, kıyasıya rekabet yaşanıyor.

Zuhal Topal’la Sofrada hafta içi her gün 16.30’da FOX’ta.