Ana sayfa Kadın Haberleri Burcu Kara’dan hayranlarına güzellik tavsiyeleri

Burcu Kara’dan hayranlarına güzellik tavsiyeleri

tarafından ker_def

Keşke Hiç Büyümeseydik isimli diziyle 9 Eylül Pazar akşamı Show TV ekranında yeniden izleyici ile buluşacak olan Burcu Kara, aynı zamanda Youtube hesabından da videolar paylaşmakta.

Burcu Kara, son paylaşımında hayranlarına önemli tavsiyeler verdi.

Kara, son paylaşımında vazgeçemediği parfümleri hayranlarıyla paylaştı.

Görüntüleri videodan izleyebilirsiniz…

Yönetmen Fırat Parlak’la evlenen ve oğlu Ali’yi dünyaya getiren ünlü oyuncu Burcu Kara, gözlerden uzak sakin bir hayat yaşıyor. Rol aldığı projelerin haricinde çok fazla ortalıklarda görünmemeye özen gösteren ünlü oyuncu Youtube kanalında hem eğlendiriyor hem de bilgilendiriyor.

Burcu Kara’da Youtube kanalı açma fikri nasıl oluştu? İşte yanıtı: “Bence bu çok geç kalınmış bir şey. Ben de kendi kanalım olsun istedim. İleride hepimizin olacak. Ünlülerin yapması dikkat çekiyor tabii ki. Büyük bir paylaşım ve arama kanalı. Benim için sadece 70’lerin pop şarkısı yazıp aradığım bir kanaldı. Sonra daha zengin ve güzel bir yer oldu. Bana bu zamana kadar takipçilerimin sorduğu, merak ettiği şeyler vardı. Ben de insanlara bunları anlatmak istedim. Bebek bakımı, çocuk, hastane konuları dipsiz kuyu ve maddi açıdan sömürüye çok açık. Bizler de aynı şeyleri yaşıyoruz ve bunlarla uğraşıyoruz. Bazı şeylerle nasıl başa çıktığımı paylaşmak istiyorum.”

Videoları çekerken konulara nasıl karar veriyorsunuz?
Bana en çok sorulan sorulardan belirliyorum. Bir oturuşta 40 başlık yazdım. Daha çok bana sorulanlara cevap veriyorum. Arkadaşlarımı da konuk alıyorum. Denemediğim hiçbir şeyi paylaşmam. Hiçbir para bana böyle bir şey yaptıramaz.

Videodaki parfümler:
– MARC JACOBS Daisy Sunshine
– MICHAEL KORS White Luminous Gold
– COCO CHANEL Noir
– MICHAEL KORS Sexy Amber
– GIANFRANCO FERRE In The Mood For Love
– AVEDA Balancing Body Mist
– HUGO BOSS Nuit
– YVES ROCHER Comme Une Evidence
– GUERLAIN La Petite Robe Noire
– ESTEE LAUDER Modern Muse Le Rouge
– VERA WANG Lovestruck

Burcu Kara tanınmış bir sinema-dizi oyuncusu aynı zamanda da ünlü bir youtuber’dır… Kanalında hamilelik süreci hakkında tüyolar veren Kara, bebek bakımını ve güzellik sırlarını da anlatıyor.

Youtube kanalına eğlenceli ve dikkat çekici videolar yükler. Çok sayıda aboneye sahiptir. İlgi çeken videoları çok izlenir, böylelikle google adsense sistemi üzerinden para kazanır. Youtuber artık bir meslek koludur.

Youtuber nedir? Kimlere Youtuber denir? Youtuber’lar para kazanır mı?

Son günlerde internette bu kelimeyi çok duyuyoruz. Peki Youtuber nedir? Nasıl Youtuber olunur?

İster kabul edin ister etmeyin, günümüzde sosyal medya dili diye bir şey var. Bu alanda da her geçen gün yeni kelimelerle karşılaşıyoruz. Bu anlamda son dönemde sosyal medyada en çok duyduğumuz kelimelerin başında “Youtuber” geliyor. Peki Youtuber nedir? Nasıl Youtuber olunur?

Youtuber nedir?
Youtuber’ı basitçe video paylaşım ağı Youtube’u etkin olarak kullanan, video yükleyen, kanal çalıştıran insanlara verilen isim olarak açıklayabiliriz.

Nasıl Youtuber olunur?
Eğer siz de Youtuber olmak, bunu meslek edinmek istiyorsanız aslında yapmanız gereken şey basit. Bunun için bir Youtube kanalı oluşturmanız yeterli. Tabii bir Youtube kanalı oluşturarak tam anlamıyla Youtuber olmuş olmuyorsanız. Tam anlamıyla bir Youtuber olabilmeniz için herhangi bir konu üzerine açtığınız bu kanalı devamlı olarak aktif tutmalı, yeni videolar yüklemelisiniz.

Youtuber’lar nasıl para kazanır?

Son zamanlarda meslek gruplarına bir isim daha eklendi diyebiliriz ve adı “Youtuber”.

Peki Youtuber ne demek, kimler Youtuber olabilir, Youtuberlar ne yaparlar, Youtuberlar ne kadar para kazanırlar. … Çünkü Google(Adsense) reklamlardan kazandığı parayı şimdi kendi kullanıcıları ile paylaşmak istiyor. İşte youtuber’lar yükledikleri videolarda yayınlanan reklamların tıklanması ya da izlenmesi ile para kazanırlar. Bu paraları Google Adsense sistemine üye olarak yaparlar.

Google Adsense uygun olan tüm youtube kanallarındaki videolara reklam yükler, bu reklamlar otomatik olarak yüklenir. İşte youtuber’lar bu reklamlardan elde edilen gelirden pay alır. Google Adsense hesabında 1 içinde biriken para ertesi ayın 3. haftasında banka hesaplarına ödenir.