Ana sayfa Sosyal Medya Okan Bayülgen, sosyal medyayı kapattı hatta whats-app’ı bile sildi!

Okan Bayülgen, sosyal medyayı kapattı hatta whats-app’ı bile sildi!

tarafından ker_def

Ünlü şovmen Okan Bayülgen, Hürriyet gazetesindeki röportajında artık sosyal medyada başkalarını röntgenleyen birisi olmak istemediğini açıkladı.

Röportajdan birkaç gün önce twitter, facebook ve instagram hesaplarını kapattığını anlatan Okan Bayülgen, whats-app’tan iletişim kurmayı da kesti.

“Artık görmek istemiyorum” diyerek iletişim araçlarında kaybolan birisi olmamaya karar verdiğini ifade eden Bayülgen, nedenini ise şöyle anlattı:

” Çünkü artık yaşamayan, sabah kalkar kalkmaz sadece başkalarını röntgenleyen bir adam olduğumu düşünmeye başlamıştım. Parmağımla sürükleye sürükleye beni hiç alakadar etmeyen insanların nasıl eğlendiklerine, neler yediklerine, kedilerine-köpeklerine, büyümekte olan çocuklarına bakıp duruyordum.”

Çocukların kendilerini bir ekran ve kulaklığa hapsettiklerini düşünen Okan Bayülgen, bu yolla da her türlü manipülasyona açık hala geldiklerini belirtti.

Bayülgen, bu durumun tehlikeli olduğunu vurgulayarak, şu ifadeleri kullandı: “Kafası karışık, el becerileri zayıf insanlar haline geliyorlar. Sakarlaşmış, mekanik becerileri yaşlılara benzemiş, kafası bulanık, karar alamayan, ne söylediğimi anlayamayan gençlerle çalışmaya başladım ve bu beni endişelendiriyor.”