Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yaz’ın Öyküsü ve Masumlar Apartmanı’ndaki müzik deneyimi Tansel Öngel’e yeni fırsat penceresi açtı!

Yaz’ın Öyküsü ve Masumlar Apartmanı’ndaki müzik deneyimi Tansel Öngel’e yeni fırsat penceresi açtı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1976 yılında Gaziantep’te dünyaya gelen Tansel Öngel hem oyunculuk hem müzisyenlik hem de sunuculuk konularında ilerleyerek dikkatleri üzerine çekiyor. Masumlar Apartmanı dizisindeki Naci karakteri ile kariyerinde bir eşik atladığını ifade eden oyuncu, müzik çalışmalarının da yeni bir proje ile farklı bir boyuta taşınacağını söyledi.

21 Mayıs’ta Okan Bayülgen ile Tansel Öngel ikilisi anlatımlı bir gösteri ile hayranlarının karşısına çıkacak. Gösteride anlatım, müzik, konser gibi öğelerin iç içe bulunacağını belirten Tansel Öngel, “Müzikal gibi ama tam olarak öyle değil. Bir hikayemiz var ve bütün şartlar o hikayeye bağlanıyor” dedi.

Oyunculukla birlikte müzik çalışmalarını da yürütmeyi arzu ettiğini belirten Tansel Öngel, “İnsanlara güzellik yaydığımı hissettikçe daha çok yapmak istiyorum” diye konuştu. 2015 yılında yayınlanan Yaz’ın Öyküsü isimli dizide söylediği şarkıların yanı sıra farklı adımlar da atan oyuncu, artık müzik ile de iç içe bir görüntü çiziyor.

Dizilerde şarkı söyleyerek müziğe olan ilgisinin başladığını anlatan Tansel Öngel, Masumlar Apartmanı’nda da birkaç kez şarkı söylediğini ve yönetmenlerin de kendisini teşvik ettiğini anlattı.

Tansel Öngel, “Yönetmenimiz bu konuda çok teşvik edici oldu. Dizinin de bence çok bütünleyici oldu, oynadığım karakter ile de çok uyumluydu. Ama şimdi bağımsız olarak müzik devam ediyor. İyi gidiyor, size güzel sürprizler vereceğiz” diye konuştu.

Sunuculuk macerasına devam etmek istediğini belirten oyuncu, bu işten de büyük keyif aldığını sözlerine ekledi. Müzik konusuna çok yatkın olan Tansel Öngel, youtube ortamında da Uğur Uzunel ile birlikte “Dostum Dostum” isimli türküyü okuduğu video ile de çok dikkat çekti.

Oyuncunun youtube ortamında birçok farklı şarkısı bulunuyor ve hayranları da yoğun bir şekilde ilgi gösteriyor. İzlenme oranlarına ve yapılan yorumlara bakıldığında da Tansel Öngel’in müziğe ağırlık vererek doğru yolda olduğu ortaya çıkıyor.

21 Mayıs’tan itibaren Okan Bayülgen ile Tansel Öngel’in birlikte hazırlayacakları sahne şovunda, müzik de ağırlıklı bir noktada olacak. Tansel Öngel hayranları, oyuncunun sürprizlerini merakla beklemeye başladı.