Ana sayfa Sosyal Medya Kalp spazmı geçiren Okan Bayülgen’in sağlık durumu nasıl?

Kalp spazmı geçiren Okan Bayülgen’in sağlık durumu nasıl?

tarafından sevda

Televizyogazetesi.com/Detay – Ünlü şovmen ve oyuncu Okan Bayülgen, geçtiğimiz hafta, sahne aldığı Amadeus oyunu öncesi kalp spazmı geçirmişti.

Hayranlarını korkutan bu gelişme sonrası Okan Bayülgen, hemen hastaneye götürülürken oyun başka bir tarihe ertelendi. Yapılan tetkiklerin ardından korkulacak bir sağlık sorunu olmadığı belirtilen Okan Bayülgen evinde bir gün dinlendikten sonra yeniden çalışmaya başladı.

Amadeus oyunu ile sahnede olan ve talk show programı ile ekranda yer alan Okan Bayülgen, ertelenen Amadeus oyunu için bu ay sonunda sahneye çıkacak.  Ünlü şovmen, kendi yazıp yönettiği ve rol aldığı Harem Kabare adlı oyunla Trump Sahne’de sevenleriyle buluştu.

Kalp spazmı geçiren Okan Bayülgen'in sağlık durumu nasıl? 7

Bir süre evinde dinlenen oyuncu çalışmalarına kaldığı yerden devam etmeye başladı. Okan Bayülgen Amadeus oyununda Selçuk Yöntem ile başrolleri paylaşıyor. Oyunda; Mozart’ın hikayesi anlatılıyor. Müzikal türündeki oyun tam iki sezondur seyircisi ile buluşuyor

Harem Kabere’de ise Okan Bayülgen’e Melda Gür, Merve Sevi, Selin Atasoy, Ödül Turan ve Kayra Ural eşlik ediyor. Harem Kabare,  16 Haziran Perşembe ve 25 Haziran Cumartesi günü saat 20.30’da Dada Salon Kabarett’te tiyatro severlerle buluşacak.