Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Kıratlı, yeni filminden iki ayrı pozla şaşırttı!

Burcu Kıratlı, yeni filminden iki ayrı pozla şaşırttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü Oyuncu Burcu Kıratlı, 2 yıl önce atv’de yayınlanan Aşk ve Mavi dizisinin ardından uzun süredir ekranlarda yok. Bu süre içinde ise müzisyen Sinan Akçıl ile ani evliliği ve yine ani boşanmasıyla magazin gündeminden düşmedi. Şu sıralar ise yeni bir projeye başladı…

Aşk ve Mavi dizisinde oynadığı Mavi karakteriyle çok beğenilen oyuncu, bir süredir istediği gibi bir rol teklifi gelmeyince dizilere ara vermişti. Geçtiğimiz günlerde ise bir filmde oynayacağı ortaya çıkmıştı.

Burcu Kıratlı’nın hayranlarını sevindiren yeni filmin başrolünde oynayacağının öğrenilmesinin ardından oyuncunun 7 Melek isimli filmdeki setten gelen iki farklı fotoğraf ise şaşırttı.

Bu arada Murat Onbul’un yönetmenliğini yaptığı filme Burcu Kıratlı’nın seçilmesi de ilginç oldu. Zira dizinin ilk olarak başrol oyuncusu Cansu Melis Karakuş olarak belirlenmişti. Karakuş’un koronavirüse yakalanmasıyla birlikte rol Burcu Kıratlı’ya gitti.

Kıratlı, şu anda 7 Melek filminin setinde çekimlere başladı. Bir Özel Harekat Polisi’ni oynayacak olan Burcu Kıratlı, bir kaç gün önce eğitim sırasında çekilen fotoğraflarını yayınlamıştı.

Ardından bugün gelen bir başka fotoğraf ise filmle ilgili meraklandırdı. Burcu Kıratlı bu kez bir köylü kadın kostümüyle verdiği pozu paylaştı.

İşte Burcu Kıratlı’nın iki ayrı paylaşım:

???? #set ????
Özel Harekatta zorlu eğitim ????????

Burcu Kıratlı, yeni filminden iki ayrı pozla şaşırttı! 8

İşte son paylaşım:

????????

Burcu Kıratlı, yeni filminden iki ayrı pozla şaşırttı! 9