Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece’den sihirli cümleler, Gökçe Bahadır ve Songül Öden’den mutluluk pozları

Eda Ece’den sihirli cümleler, Gökçe Bahadır ve Songül Öden’den mutluluk pozları

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü isimlerin sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlar, binlerce hayranından etkileşim alıyor. Beğeni ve yorumlarla birlikte takipçileriyle buluşan ünlü isimler arasında yer alan üç kadın oyuncu, son pozlarıyla da yine dikkatleri çektiler. Ekranda olsunlar ya da olmasınlar, başarılı oyunculuklarıyla hayranlarının her daim takip ettiği isimler, paylaşımlarıyla da gündemde.

Bu üç kadın oyuncudan ilki şu sıralar Yasak Elma dizisinde oynadığı Yıldız karakteri ile hayli popüler olan Eda Ece. Başarılı oyuncu, aynı zamanda sosyal medyada da oldukça etkin. Yaptığı paylaşımlar da ilgiyle takip edilen kişiler arasında.

Son olarak Amerikalı Şair Edgar Allan Poe’nin bir sözünü paylaşmış. Sözcükleri sihirli bulduğunu ifade eden oyuncu İngilizce olarak yazdığı “Çok yakında” notuyla da neyi işaret ediyor merakta bıraktı!

Fotoğrafta yazan cümlede ise “Tüm gördüğümüz ya da göründüğümüz bir rüya içindeki bir rüya” anlamına gelmekte.

Sihirli cümleleri seviyorum.✨✨ #comingsoon

Eda Ece'den sihirli cümleler, Gökçe Bahadır ve Songül Öden'den mutluluk pozları 9

Bir süredir ekranlarda olmayan Gökçe Bahadır ise güzel gülümsemesiyle verdiği pozu paylaşmış. Elinde kahvesiyle mutlu bir anının fotoğrafını paylaşan oyuncu “Gülmek” notuyla paylaşmış. Gökçe Bahadır neye gülüyor bilinmez ama yaptığı paylaşıma hayranlarının çok sevindiği aşikar…

Gökçe Bahadır, son olarak geçtiğimiz haftalarda bir bölüm Menajerimi Ara dizisine konuk oyuncu olmuştu…

Gülmek.

Eda Ece'den sihirli cümleler, Gökçe Bahadır ve Songül Öden'den mutluluk pozları 10

Son olarak ekranlara Bir Aile Hikayesi dizisi ile gelen Songül Öden de keyifli bir anında çekilen fotoğrafını paylaşmış. Oyuncunun fotoğrafını da tanıdık bir isim çekmiş; Enis Arıkan… Songül Öden’in fotoğrafını beğenenler arasında Melisa Sözen, Fırat Tanış, Hazal Kaya, Enis Arıkan, Cansu Dere’nin de yer aldığı gözlerden kaçmıyor…

???? @enisarikan

Eda Ece'den sihirli cümleler, Gökçe Bahadır ve Songül Öden'den mutluluk pozları 11