Ana sayfa Dizi Haberleri Burcu Kıratlı’ya yeni bir Aşk ve Mavi şart! Merve Boluğur örneği ortada!

Burcu Kıratlı’ya yeni bir Aşk ve Mavi şart! Merve Boluğur örneği ortada!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Emrah ile başrolde yer aldığı Aşk ve Mavi dizisindeki performansı ile beğeni kazanan Burcu Kıratlı, atv ekranlarında 3. sezonda erken final yapan diziye çok şey borçlu…

Kıratlı, geniş kitleler tarafından bu dizi sayesinde tanındı. Oyunculuğunu da aslında bu dizinin setinde geliştirdiğini söylemek yanlış olmayacaktır… Kıratlı, şu aralar eşi Sinan Akçıl ile gündemden düşmüyor.

İklinin bir ara kavgaları ve sonradan da barışmaları magazin gündeminde yer almıştı.

Sosyal medya paylaşımları ile de dikkat çeken Burcu Kıratlı kariyerini geliştirmek istiyor ise yakın zamanda yeni bir Aşk ve Mavi gibi güçlü bir projeye ihtiyacı var.

2010 yılında Elde Var Hayat dizisinde Yağmur karakterinden sonra; Su ve Ateş, Peri Masalı, Bizim Hikaye filmlerinde rol alan Kıratlı, ardından Diriliş Ertuğrul dizisinde ise Gökçe karakterini canlandırmıştı. Ancak 2016 yılında başladığı Aşk ve Mavi hayatını değiştiren proje olmuştu.

Burcu Kıratlı'ya yeni bir Aşk ve Mavi şart! Merve Boluğur örneği ortada! 8

Son dönemde artık oyunculuğundan daha çok fiziki özellikleri ve eşi Sinan Akçıl temalı konularla gündem olan Kıratlı’nın yeniden kariyerine odaklanması ve iyi bir proje ile ekrana dönmeyi düşünmesi zamanı gelmişe benziyor.

Kıratlı’nın iyi bir dizide başrol alması oyuncunun daha geniş kitlelere ulaşmasına, ayrıca yurt dışında daha çok tanınmasına vesile olacaktır.

Şayet Kıratlı, magazin basınında eşi veya sosyal medya paylaşımlarıyla yer almayı sürdürür ise Merve Boluğur’un düştüğü ve bir türlü geri dönemediği yavaş yavaş unutulmaya başlayan bir isme dönüşebilir.

Burcu Kıratlı'ya yeni bir Aşk ve Mavi şart! Merve Boluğur örneği ortada! 9

Boluğur da oyunculuğa uzun ara verince magazin sayfalarında aşkları, ayrılıkları, sosyal medya paylaşımları ile gündem olmuş, ancak bu süreçte kendisine hayran olan birçok özel izleyicisini de kaybetmişti.

Burcu Kıratlı’nın da benzer bir durumdan kurtulması için yakın zamanda iyi bir projede yer alması şart. Zira daha yeni özel izleyici kitlesine kavuşmaya başlamışken, bu hayranlarını kaybetmemesi, hatta sayısını artırması yeni bir başarılı proje ile mümkün.