Ana sayfa Dizi Haberleri Burcu Özberk, Afili Aşk ekibinin enerjisini yükseltiyor!

Burcu Özberk, Afili Aşk ekibinin enerjisini yükseltiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burcu Özberk, Çağlar Ertuğrul ile birlikte Afili Aşk dizisinde başrolde yer almakta.

Kanal D ekranında Çarşamba akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Afili Aşk, yaz ekranının en önemli projeleri arasında yer alıyor. Yeni sezonda da devam etmesine kesin gözüyle bakılan Afili Aşk, sosyal medyada da bir hayli gündem olmakta.

Dizide Ayşe karakterine hayat veren Burcu Özberk, projelerde başarı ve başarısızlığın başrol karakterlerine bağlanmasından rahatsız.

Oyuncu başarısının da başarısızlığın da bir ekip işi olduğuna vurgu yaptı.

Milliyet Cadde’ye konuşan Özberk, “Mesela bir iş tutmadığı zaman, bu durumu hemen başrol oyuncularına yüklüyorlar. Halbuki şu an ‘Afili Aşk’ dizisinde olduğu gibi bütün birleşenler bir araya geldiği zaman işler seyirci tarafından sahipleniyor” diye konuştu.

Ünlü oyuncu, zamanlarının büyük çoğunluğunu sette geçirdiklerini ve enerjilerini yüksek tutmaları gerektiğini de belirtti.

Özberk, “Çok fazla sahne olduğu için zamanımızın çoğunu sette geçiriyoruz ve enerjimizin hep yüksek olması gerekiyor. Çünkü çok büyük bir ekip var ve sizden ister istemez etkileniyor” dedi.