Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Özberk bu kadar iddialı konuşuyor ise, Kraliçe dizisine dikkat etmek lazım!

Burcu Özberk bu kadar iddialı konuşuyor ise, Kraliçe dizisine dikkat etmek lazım!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bugüne kadar yer aldığı projelerle büyük başarılar kazanan Burcu Özberk, genel olarak romantik komedi dizileriyle gündeme gelirdi. Ancak bu sefer ünlü oyuncu güçlü bir dram hikayesinin başrolünde yer almayı tercih etti. Gökhan Alkan ile iyi bir dizi çifti olması beklenen oyuncu, yepyeni bir hikaye ve bambaşka bir karakter ile 22 Mart Çarşamba gününden itibaren izleyicilerle buluşacak.

Burcu Özberk, yeni dizisinde Deniz isimli güçlü bir kadın karakterini canlandıracak. Dizinin fragmanlarına da yansıyan görüntülere bakılır ise, ekran başında güçlü ve kendi ayakları üzerinde duran kadınlar görmek isteyen izleyicilerin tatmin olacağı bir proje geliyor.

Burcu Özberk, yeni dizisi için de hem heyecanlı hem de iddialı. Oyuncu, “Çok heyecanlıyım çünkü çok güçlü ve çok güzel bir dizi olacak” açıklamasında bulundu. Birçok izleyici de oyuncunun bu iddialı sözlerinden etkilenecektir. Dizi hakkında bazı detaylar anlatan Burcu Özberk, projeyi ne kadar çok sahiplendiğini de şu sözlerle anlattı:

“Çok heyecanlıyım çünkü çok güçlü ve çok güzel bir dizi olacak. Okuduğumda duyduğum heyecanı anlatamam. Deniz kendisini ailesine adamış güçlü bir kadın. Kendisini ailesine adamış dedim ama aslında kendine de ait bir hayatı var ve bunu bir dengeye oturtmuş. Kocasının hayatını da çok güzel yorumluyor. Bir taraftan da babası var, çiftlik var, orayı da dengede tutuyor. Biz Kraliçe’de bu güzel ailenin dağılmasını sonrasında ise yeniden bir araya gelmesini göreceğiz. Bende Deniz’in o dimdik duruşuyla hayatla mücadelesini yansıtmaya çalışacağım.”

Deniz karakterinin çok ilgisini çektiğine değinen Özberk, güçlü kadın karakterlerini ekranda canlandırma konusunda da bir hayli hevesli. Oyuncu, “Deniz’in bu kadar gerçek olması beni çok etkiledi. Çok heyecanlandırdı. Bizim kadınlarımızda çalışır, akşam gelir yemeğini yapar, çocuğun da hayatını düşünür, eşinin hayatını da yön verir. Bende Deniz gibi aileme çok düşkünümdür. Hep onların hayatında olmaya, onlara bir şekilde dokunmaya çalışırım ve bağlarımız çok kuvvetlidir” şeklinde konuştu.