Ana sayfa Dizi Haberleri Burcu Özberk denedi olmadı, şimdi en iyi bildiği şeyi yapma zamanı geldi!

Burcu Özberk denedi olmadı, şimdi en iyi bildiği şeyi yapma zamanı geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1989 yılında Eskişehir’de dünyaya gelen Burcu Özberk, 2013 yılından bu yana setlerde yer alan ve etkileyici bir kariyer oluşturan kadın oyuncuların başında geliyor.

Muhteşem Yüzyıl dizisi ile başladığı dizi serüveninde Güneşin Kızları projesindeki Nazlı karakteri ile popüler hale gelen oyuncu, ardından da üst üste başarılı projeler ile kendisine çok özel bir yer edindi.

Aslan Ailem dizisindeki başarısından sonra Afili Aşk isimli romantik komedi dizisi çok sevildi. Aşk Mantık İntikam isimli bir başka romantik komedi dizisiyle de güçlü bir oyunculuk ortaya koyan Burcu Özberk için birçok hayranı ‘romantik komedi dizilerinin kraliçesi’ yakıştırması yaptı.

Çocukluk ve Kraliçe gibi dram projelerinde de iyi roller çıkarmasına rağmen, bu dizilerin kısa süreli olması ise Burcu Özberk için bir talihsizlik oldu. Şimdi ise ünlü oyuncu yeniden bir romantik komedi dizisiyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Ruhun Duymaz isimli yeni dizi yakında Fox TV ekranında izleyicilerle buluşacak. O3 Medya tarafından hazırlanan dizide Şükrü Özyıldız ile başrolü paylaşan Burcu Özberk, hayranlarının en çok alıştığı romantik komedi projelerinden birisine daha başlıyor.

Dizde; Onur (Şükrü Özyıldız) gözü işinden başka bir şey görmeyen bir ajan; Ece (Burcu Özberk) ise bin bir hüneri ile göz kamaştıran profesyonel bir hırsız. Onur ile Ece’nin aşk dolu hikayesini konu alan Ruhun Duymaz dizisi de yaz dönemine renk katacak bir proje olarak gözüküyor.

Tuğrul Tülek, Aslı Sümen, Şehsuvar Aktaş, Zuhal Gencer, Ülkü Duru gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı Ruhun Duymaz dizisinin fragmanı da paylaşıldı.