Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İddialı hikayesi ile dikkat çeken Dönence dizisinde önemli bir değişiklik yaşandı!

İddialı hikayesi ile dikkat çeken Dönence dizisinde önemli bir değişiklik yaşandı!

tarafından ker_def

Dönence yeni gününde yeni bölümü ile ekrana geliyor… Kanal D ekranlarında yaz döneminin iddialı hikayelerinden birisi olarak ortaya çıkan Dönence dizisi, salı akşamları yayınlanıyordu. Ancak Üç Kız Kardeş dizisinin 3. sezona başlayacak olması nedeniyle gün değişikliği yaşandı.

Özgür ve Gece’nin samimi anları yeni bölümde izleyici ile bu sefer Çarşamba akşamları buluşacak. Başrollerini Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu’nun paylaştığı yayınlanan her bölümü dikkat çeken Dönence, 13 Eylül Çarşamba akşamı 10. yeni bölümü ile ekranda olacak.

Dizinin hayranları gün değişikliğinden pek de memnun olmayacaktır. Yeni bölüme Özgür ve Gece arasında yaşanan samimi görüntüler damgasını vuracak.

Özgür, mutfakta çalıştığı anda parmağını kesince Gece, ona pansuman yapar. Özgür ve Gece arasında bir duygusal anlar yaşanır. Öte yandan Gülce’nin ailesinde ayrılma durumu annesi ve babasını kahreder. Tüm bunlar yaşanırken Gece, İstanbul’a Konservatuar sınavlarına gideceğini söyler.

Yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli’nin oturduğu Dönence’nin oyuncu kadrosunda; Emre Kınay, Didem İnselel, Atakan Hoşgören, Ogün Kaptanoğlu, Ülkü Hilal Çiftçi, Doğa Karakaş, Nazlı Çetin, Berfin Ant, Şebnem Doğruer, Mesut Yılmaz, Edanur Gülbudak, Muammer Tali, Umut Kaya gibi başarılı isimler yer alıyor.

Dönence heyecan ve duygu yüklü yeni bölümü ile 13 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…