Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Özberk stiliyle, Demet Özdemir aksesuarları ile göz doldurdu!

Burcu Özberk stiliyle, Demet Özdemir aksesuarları ile göz doldurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Burcu Özberk sahilde keyif çattı! Demet Özdemir’in aksesuarları çok beğenildi… İkisi de başarılı ve ikisi de son yıllarda en çok konuşulan kadın oyunculardan… Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep olarak izlediğimiz Demet Özdemir ile, Çocukluk dizisinde Ayşegül karakterine hayat veren Burcu Özberk, instagram üzerinden yaptıkları paylaşımlarla göz doldurdu.

Demet Özdemir, selfie pozu paylaştı. Zaten sosyal medyayı aktif şekilde kullanan oyuncu, hemen her halini takipçilerinin beğenisine sunması ile dikkat çekiyor. Oyuncu, bu sefer de aksesuarları ile takipçilerinden yorumlar aldı. Kolyesi ve küpeleri ile şıklığını tamamladığını belirten takipçileri, ünlü oyuncunun saç tarzını da çok beğendiklerini belirttiler. Özdemir’in paylaşımına 600 binden fazla beğeni yapıldı.

Burcu Özberk stiliyle, Demet Özdemir aksesuarları ile göz doldurdu! 10

Demet Özdemir, ayrıca diziye başlayalı 1 yıl geçtiğini belirten bir paylaşımda daha bulundu.

“1 Yıl. Seni seviyorum Zeynep. Kalbine binlerce uçurtma konsun” diye mesaj paylaşan oyuncu, dizinin setinde geçen 1 yılın sonunda ne kadar mutlu olduğunu da ifade etmiş oldu.

Burcu Özberk stiliyle, Demet Özdemir aksesuarları ile göz doldurdu! 11

Çocukluk dizisinde başarılı performansını sürdüren ve kariyerinin en başarılı döneminde bulunan burcu Özberk de köpeği ile birlikte sahilde yaptığı gezintiden paylaşımlarda bulundu.

Ünlü oyuncu, “Arkadaşım Kral” notuyla da sempati saçtı.

Burcu Özberk stiliyle, Demet Özdemir aksesuarları ile göz doldurdu! 12

Burcu Özberk’in köpeği ile sahip pozlarına 360 binden fazla beğeni geldi.

Burcu Özberk stiliyle, Demet Özdemir aksesuarları ile göz doldurdu! 13

“Çok güzelsin, melek gibisin” şeklinde iltifatlar yapan takipçileri, ünlü oyuncunun stilini de çok beğendiklerini belirttiler.