Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’den dizi yapımcılarına sert bir senaryo eleştirisi!

Demet Özdemir’den dizi yapımcılarına sert bir senaryo eleştirisi!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Demet Özdemir, Adım Farah isimli Fox TV dizisinde başrol kadın oyuncusu olarak yer almaya devam ediyor. Engin Akyürek ile birlikte güçlü bir sinerji oluşturan ünlü oyuncu, sosyal medyada da hayranları tarafından yakından takip ediliyor.

Demet Özdemir, son dönemde sosyal medyanın diziler üzerinde ne kadar etkili bir hale geldiğini bir röportajında ortaya koydu. Ünlü oyuncu, artık hem sinema filmlerinde hem de dizilerde seyircilerin istek ve beklentilerine göre senaryoların değiştirildiğini ifade etti.

Aslında bu durum iyi bilinen bir şey olsa da bazı yapımcıların özellikle sosyal medya üzerinden gelen yorumlar ile hareket ederek senaryoda önemli değişiklikler yaptığının bir oyuncu tarafından da ifade edilmesi önemli bir detay olarak gözüküyor.

Demet Özdemir de bu durumun oyuncular için ne kadar zorluk yarattığını ortaya koydu. Çalıştığı karakterin başından sonuna nasıl bir noktaya doğru ilerleyeceğini bilememekten şikayetçi olan ünlü oyuncu, “Senaryo bizde yolda değişiyor, ek sahneler geliyor başka bir sahne çekerken o gün öğreniyoruz. Karakteri tabii ki çalışıyoruz, bir şey planlanıyor kurgulanıyor ama; reytinge göre sosyal medyaya göre da bunu şekillendiren yapımcılar var…” açıklamasında bulundu.

Demet Özdemir’in bu sözleri sektörde bilinen bir durumun itirafı gibi olsa da bunun oyuncular açısından ne kadar sıkıntılı bir süreç olduğu ile ilgili sözleri de dikkat çekiciydi.

Ünlü oyuncu, “Karakterler başladığı gibi bitmiyor, o yüzden oyuncu için çok zor bir şey bu çünkü sonunu tam olarak kestiremediğin bir karakteri oynamak durumunda kalıyorsun” diyerek önemli bir sitemde bulundu.