Ana sayfa Dizi Haberleri Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul hayranları çok pişman olabilirsiniz!

Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul hayranları çok pişman olabilirsiniz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Çarşamba akşamaları Kanal D ekranında Afili Aşk dizisi yayınlanıyor. Ancak dizi son zamanlarda reyting sıkıntısı yaşamakta. Kerem ve Ayşe’nin ayrılması ile yükseleceği varsayılan reytingler ilk başta umut verecek şekilde yükseliş sergilemiş ama geçen hafta yeniden düşüş yaparak, umutları azaltmıştı.

Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul hayranlarının Afili Aşk dizisinin ekranda kalabilmesi için sosyal medyadan ve ekranları başına geçerek destek olmaları şart. Yaz ekranında büyük beğeni toplayan Afili Aşk, artık düşüş trendinde ve dizinin final yapmaması için de çaba sarf edilmesi gerekiyor.

Afili Aşk hayranlarının yaz aylarında olduğu gibi diziyi sosyal medya üzerinden gündeme taşımaları bu zorlu zamanda önemli bir katkı yapabilir.Elbette ki sosyal medyanın reytinglere etkisi çok yüksek değilse bile yine de önemli.

Şayet Afili Aşk dizisinin bu akşam yayınlanacak 32.bölümünde de reytingler düşmeye devam eder ise bu durumda Kanal D için şapkayı önüne alıp ciddi ciddi düşünme zamanı gelecektir.