Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Özberk, ‘yediğim içtiğim benim olsun’ dedi, gördüklerini anlattı!

Burcu Özberk, ‘yediğim içtiğim benim olsun’ dedi, gördüklerini anlattı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Burcu Özberk’in İlhan Şen ile başrolü paylaştığı Aşk Mantık İntikam dizisi 22 Nisan’da yayınlanan bölümüyle final yaptı.

Burcu Özberk instagram hesabından duygusal bir paylaşım yaparak Aşk Mantık İntikam’a veda etti. Yoğun çalışma temposundan yorulan güzel oyuncu dizi biter bitmez soluğu Bali’de almıştı.

Güneş ve denizin tadını çıkaran oyuncu sosyal medya hesabından da egzotik adadan sık sık paylaşımlarda bulunuyor.

Oyuncu, ‘Yediğim içtiğim benim olsun gördüğüm yerler inanılmaz’ yazdığı son paylaşımında instagram hesabından fotoğraflarını art arda sıraladı.

Burcu Özberk, 'yediğim içtiğim benim olsun' dedi, gördüklerini anlattı! 9

Oyuncunun paylaşımı 9 milyon takipçisinin bulunduğu instagram hesabında kısa sürede yüz binlerce beğeni ve yorum aldı.

Burcu Özberk, 'yediğim içtiğim benim olsun' dedi, gördüklerini anlattı! 10

Bali’de yoğun geçen sezonun yorunluğunu atan oyuncunun önümüzdeki dönemde kariyerinde hangi adımları atacağı da hayranları tarafından merak ediliyor.

Geçtiğimiz günlerde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, tiyatro sahnesini özlediğini söyleyen oyuncu; “Müzikalde de yer alabileceğini ve eğitim ile her şeyin olabileceğini belirtmişti. Burcu Özberk, konservatuvar okuduğunu hatırlattı ve çok çalışır ise her türlü projede yer alabileceğini söyledi.

Burcu Özberk, 'yediğim içtiğim benim olsun' dedi, gördüklerini anlattı! 11

Oyuncu, “Müzikal de, tiyatro da olabilir. Ama tiyatro yapmayı daha çok isterim” diye konuşmuştu. Ankara’da bulunduğu yıllarda tiyatro oyunlarında yer alan Burcu Özberk, yıllar sonra yeniden sahneye dönme kararı alabileceğinin sinyallerini verdi. Hayranları oyuncuyu yeni sezonda tiyatro sahnesinde görebilir.