Ana sayfa Dizi Fragmanları Kaderimin Oyunu dizisinde Mahir ve Cemal için bir ilk yaşanacak!

Kaderimin Oyunu dizisinde Mahir ve Cemal için bir ilk yaşanacak!

tarafından ker_def

Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak’ın yer aldığı ‘Kaderimin Oyunu’, nefes kesen hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla geniş bir hayran kitlesini etkilemeye devam ediyor. 29 Nisan Cuma akşamı da dizinin 19. yeni bölümünü izleyebileceksiniz.

Yapımını NGM Medya’nın üstlendiği ‘Kaderimin Oyunu’nun yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Gül Abus Semerci kaleme alıyor. ‘Kaderimin Oyunu’, iki çocuğuyla genç yaşta hayata tutunmaya çalışan Asiye’nin hayatını ekrana getiriyor ve dizinin yeni bölümünde izleyicileri şaşırtacak olaylar yaşanacak.

Kaderimin Oyunu dizisinde Mahir ve Cemal için bir ilk yaşanacak! 7

Dizinin 19. Bölümünde Mahir ve Cemal karşılaşmasını herkes heyecanla bekliyor. Peki neler olacak? İşte detaylar: Mahir ve Cemal ilk kez birbirlerinin geçmişini bilen iki adam olarak karşı karşıyadırlar. Cemal hatalarını telafi edip yeni bir hayat kurmanın peşindeyken, Mahir’in Asiye ve çocuklardan vazgeçmeye hiç niyeti yoktur.

İki adam savaş bayraklarını asar, kıyasıya bir mücadeleye girişirler. Asiye bu gerilim içinde dengeleri kurmaya çalışırken, Zahide tehdidi saatli bomba gibi yanı başındadır. Ama asıl tehlike, hastane yatağında uyanmayı beklemektedir.