Ana sayfa Sosyal Medya Buruk ama anlamlı! Demet Özdemir, yaklaşan doğum günü için çok özel bir kampanya seçti!

Buruk ama anlamlı! Demet Özdemir, yaklaşan doğum günü için çok özel bir kampanya seçti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – 6 Şubat günü yaşanan iki ayrı depremden sonra 10 ilimizi etkileyen afetle birlikte ünlü oyuncular da yardım çalışmalarına destekleriyle ön plana çıktılar. Bu isimler arasında Demet Özdemir de vardı. Sahada gönüllülerle birlikte deprem bölgesine gidecek ihtiyaçların kolilenmesine yardım eden Özdemir, yaptığı çalışmalarla takdir topladı.

Son dönemde Fox TV’de yayınlanacak olan ve Engin Akyürek ile başrolünde oynadığı Adım Farah dizisi ile anılıyordu oyuncu. Çekimleri başlayan ve tanıtımı da yayınlanan dizinin çekimleri, deprem nedeniyle bir süredir durdurulmuştu. Pek çok dizi setinde olduğu gibi Adım Farah dizisinin de çalışmaları dururken Demet Özdemir de oyuncu meslektaşları ve arkadaşları ile yardım çalışmalarına katıldı.

Bu arada sosyal medyadan da yaptığı paylaşımlarla dikkat çekti oyuncu. Hala devam eden paylaşımlarında deprem bölgesinde ihtiyaç olan malzemeleri paylaşırken, milyonlarca takipçisine aynı zamanda etkileşim yaşatan bilgilendirici duyuruları da ulaştırıyor oyuncu.

Buruk ama anlamlı! Demet Özdemir, yaklaşan doğum günü için çok özel bir kampanya seçti! 9

Pek çok ünlü isim gibi yaşanan felakete duyarsız kalmayan ve elinden gelen tüm çabayı gösteren oyuncu, aynı zamanda maddi yardım toplanması için düzenlenen ‘Türkiye Tek Yürek’ bağış kampanyasına da katılmıştı.

Bu arada 26 Şubat 1992 doğumlu olan Demet Özdemir, kendisine hediye göndermek isteyenleri çok daha anlamlı bir kampanyaya desteğe çağırmakta!

Buruk ama anlamlı! Demet Özdemir, yaklaşan doğum günü için çok özel bir kampanya seçti! 10

Geçtiğimiz gün instagram hesabından takipçileri, sevenleri için bir kampanyayı  Özdemir, “Bana en güzel hediye olacaktır” diyerek kalp emojisiyle duyurdu.

Hayranları, oyuncu adına deprem bölgesinde en çok ihtiyaç duyulan malzemelerden birisi olan çadır alımı için bir kampanyaya bağış yapmaya yönlendirilmekte. “Demet Özdemir doğum gününü çadır alımı için ihtiyaç haritası ile paylaşıyor” notuyla kampanya için gönüllülerin desteği beklenmekte…

Buruk ama anlamlı! Demet Özdemir, yaklaşan doğum günü için çok özel bir kampanya seçti! 11