Ana sayfa Dizi Haberleri Çöp Adam dizisindeki rolüyle şaşırtan Elçin Sangu’ya hayranlarından en unutulmaz kampanya!

Çöp Adam dizisindeki rolüyle şaşırtan Elçin Sangu’ya hayranlarından en unutulmaz kampanya!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Elçin Sangu, Kiralık Aşk dizisi ile ünlendikten sonra Çarpışma dışında ekrana geldiği dizilerinin tutmaması nedeniyle can sıkıcı bir süreç yaşıyordu. Ancak Çöp Adam dizisinin tutması ile Sangu, aradığı diziyi de uzun süre sonra bulmuş oldu!

Elçin Sangu, son günlerde, Türkiye’yi yasa boğan deprem felaketinin ardından yardım-destek çalışmalarıyla gündeme gelmekte. Oyuncu, pek çok meslektaşı ile birlikte sahada yardım kampanyaları için çalışmakta.

Oyuncunun deprem bölgesinde gerekli olan ihtiyaçları duyurduğu, önemli mesajları yayınladığı sosyal medya hesabından videoları ve paylaşımları da dikkat çekiyor. Depremzede kadınların en büyük ihtiyaçlarından olan pedleri almaya utandıkları bilgisi ulaşan oyuncu, bir video çekerek bunun çok doğal bir durum olduğu ve utanmamaları gerektiğinin altını çizdiği sözleriyle de ayrıca takdir topladı. Meslektaşı Burcu Biricik de Elçin Sangu’nu videosunu paylaşarak destek olmuştu.

Çöp Adam dizisindeki rolüyle şaşırtan Elçin Sangu'ya hayranlarından en unutulmaz kampanya! 9

Sangu, uzun zamandır ekrana güçlü bir rolle dönmenin de heyecanını yaşıyordu aslında deprem öncesinde. Engin Altan Düzyatan ile başrolünde oynadığı Çöp Adam dizisindeki Peri, izleyicinin hiç tahmin etmediği ilginç bir karakter. Star TV’de ekrana gelen dizideki Peri’yi son derece başarılı bir şekilde oynayan Elçin Sangu, hayranlarından da övgüler alıyor. Diziyle birlikte daha çok gündeme gelmeye başlayan oyuncunun, deprem sonrasında yaptığı gönüllü çalışmaları ise yine hayranları, takipçileri tarafından ayrıca alkış alıyor.

Çöp Adam dizisindeki rolüyle şaşırtan Elçin Sangu'ya hayranlarından en unutulmaz kampanya! 10

Gönülleri bir kez daha fetheden oyuncunun hayranları ise kendisine anlamlı bir sürpriz yapmaktalar şu sıralarda… “Elçin Sangu Sevenleri” olarak kendilerini niteleyen hayranları, Ahbap Derneği ile işbirliği içinde bir kampanya başlattıklarını duyurdular.

Çöp Adam dizisindeki rolüyle şaşırtan Elçin Sangu'ya hayranlarından en unutulmaz kampanya! 11

Sangu’yu da duygulandıracak bu bağış kampanyasında, depremzedeler için harekete geçildi. Deprem bölgelerindeki kişilere yardım eli uzatmak isteyenleri Elçin Sangu adıyla birleştirmeye çalışılan kampanya’ya destek bekleniyor.