Ana sayfa Dizi Haberleri Dönence dizisi Kanal D’nin yüzünü güldürmeye devam ediyor!

Dönence dizisi Kanal D’nin yüzünü güldürmeye devam ediyor!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında yayınlanan dram projesi olarak dikkat çeken Dönence dizisinin başarısına yenileri ekleniyor. İsrail’de yayınlanacağı ortaya çıkan dizinin yurt dışı satışlarının başlaması çok olumlu bir gelişme olarak dikkat çekmişti.

Dönence dizisinin reytinglerde de iyi sonuçlar almaya devam etmesi yayıncı Kanal D’nin yaz döneminde öne çıkmasını sağlıyor. Sosyal medyada da güçlü bir pozisyonu bulunan Dönence dizisi için işlerin yolunda gittiğini söylemek yanlış olmayacaktır.

Salı günü de dizinin 4. bölümü yayınlandı ve bir başarı daha geldi. Dizinin tüm kişiler kategorisinde günün en iyi reytinglerini alarak birincilik elde etmesi ekibini moralini daha da artırdı. Dönence dizisi, 4. bölümüyle AB ve ABC1 kategorilerinde ise günü ikinci sırada tamamladı.

Hikayesi ve oyunculuk performanslarının yanı sıra İzmir Foça’nın güzelliğinin de ekrana geldiği dizinin başrollerinde Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu bulunuyor. İki genç oyuncunun uyumu ve enerjilerini de izleyiciler çok başarılı buluyor.

Duygu dolu sahnelerin öne çıktığı dördüncü bölüm sosyal medyada da izleyicilerden çok olumlu yorumlar aldı. Dizi için her şeyin yolunda gittiğini söylemek yanlış olmayacaktır.

Emre Kınay, Atakan Hoşgören, Didem İnselel, Ogün Kaptanoğlu, Ülkü Hilal Çiftçi, Doğa Karakaş, Nazlı Çetin, Berfin Ant, Şebnem Doğruer, Mesut Yılmaz, Edanur Gülbudak, Muammer Tali, Umut Kaya gibi başarılı isimlerin de yer aldığı Dönence dizisinin 5. yeni bölümü 1 Ağustos Salı akşamı izleyicilerle buluşacak.