Ana sayfa Sosyal Medya Kiralık Aşk’tan sonra Elçin Sangu ile Çöp Adam dizisiyle yeni bir dönem başladı!

Kiralık Aşk’tan sonra Elçin Sangu ile Çöp Adam dizisiyle yeni bir dönem başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Elçin Sangu, Star TV ekranında yayınlanan ve çarşamba akşamları iyi reytingler alan Çöp Adam dizisinin kadın başrolü olarak ekranlara dönüş yaptı. Ünlü oyuncunun hem partneri Engin Altan Düzyatan ile çok iyi bir uyum yakalaması hem de Peri karakterinin hislerini izleyicilere geçirebilen performansı sosyal medyada çok konuşuluyor.

Kiralık Aşk isimli romantik komedi dizisi ile yıldızını parlatan Elçin Sangu, ardından çeşitli yapımlarda rol almış olsa da Çöp Adam dizisiyle birlikte yeni bir fırsat daha buldu. Gerçek bir hayat hikayesinden alıntılanan Çöp Adam dizisi, yine bir Gülseren Budayıcıoğlu projesi olarak öne çıkıyor. Hikaye gücünü de Budayıcıoğlu’nun güçlü kaleminden alan Çöp Adam dizisinin her yeni bölümü izleyenleri daha da çok meraklandırmaya başladı.

Çok farklı bir hikaye döngüsünün yaşanması, özellikle de sonraki bölümlerde ne olacağını tahmin bile edememenin getirdiği bir merak unsuru ile birlikte Çöp Adam dizisinin çok iyi reytingler alması mümkün oldu. Elçin Sangu da rolünde gayet başarılı ve dram performansıyla kariyerinde yeni bir çıkış dönemi yaşıyor.

Kiralık Aşk'tan sonra Elçin Sangu ile Çöp Adam dizisiyle yeni bir dönem başladı! 1

Daha önce romantik komedi dizisi olan Kiralık Aşk ile yaşadığı büyük çıkış, hem yeni bir isim olması hem de hikayenin eğlenceli yanları nedeniyle çok hızlı gerçekleşmişti.

Ancak Çöp Adam dizisi bir dram projesi ve Elçin Sangu’nun rol yeteneği karakterin hislerini izleyicilere geçirebilme becerisine bağlı.

Şimdiye kadar yayınlanan 5 bölüme bakıldığı zaman Elçin Sangu’nun işini iyi yaptığını ve hayranlarının da büyük destek verdiğini söyleyebiliriz.

Özellikle de yurt dışındaki Elçin Sangu hayranları sosyal medya üzerinden her gün paylaşımlar yaparak hem oyuncuyu övüyor hem diziyi öne çıkartıyor hem de yeni bölümlerin heyecanını yaşadıklarını sergiliyorlar.

Dizinin yerli hayranlarından daha etkili bir şeklide paylaşımlar yapan yabancı dizi hayranları, Elçin Sangu’nun bu projesinde başarılı olmasını çok arzu ediyor.

Kiralık Aşk dizisinin üzerinden bir hayli zaman geçti ve Elçin Sangu, bu sefer dram rolüyle yeni bir kariyer çıkışı sergiliyor. Oyuncunun yeteneklerini geliştirmesi, her deneyim sonrasında performansını artırması da dikkatlerden kaçmıyor.