Ana sayfa Sosyal Medya Büşra Pekin çok zor 1 ay geçirdi, önce çok üzüldü sonra çok sevindi!

Büşra Pekin çok zor 1 ay geçirdi, önce çok üzüldü sonra çok sevindi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Büşra Pekin instagram hesabından yaptığı paylaşım ile son 1 ayda ailece çok zorlu bir dönem geçirdiklerini söyledi.

Ünlü oyuncu babasının yaşadığı sağlık sorunu hakkında detay verdi. Doktorların ‘umutlanmayın’ dediğini aktaran Büşra Pekin, hiç enerjilerini düşürmediklerini ve 1 ay sonunda da açık kalp ameliyatı olan babalarını eve getirdiklerinin müjdesini verdi.

İşte Büşra Pekin’in paylaşımı:

Babacigim bundan 1 ay once apar topar acik kalp ameliyati oldu. Ameliyat oyle zorlu gecti ki, Doktorlar hakli olarak umutlanmayin dedi. Biz aksine umutlandik. Bugun 1 ayin sonunda hastaneden eve gectik. Bu kritik donemde hic enerjimizi dusurmedik. Iyi olacagina inandik.

Sifaya ihtiyaci olan tum hastalara Allah’tan guc,kuvvet diliyorum. Ailelerine iyi dusunmenin yollarini bulmalarini diliyorum.?

Bu surecte arayan,destegini esirgemeyen herkese tesekkurler.Dualarinizin,guzel dileklerinizin hepsi yerini buldu. ❤️ Doc Dr Koray Aykut, Doc Dr Gokhan Albayrak ❤️ Sizler bu tehlikeli maratonun en buyuk kahramanlarisiniz. Size ve kalp destek unitesini bunyesinde barindirarak babamin kurtulmasinda buyuk payi olan Medical Park hastanesine sonsuz tesekkurler. Kardiyoloji yogun bakim hemsireleri,basta Nerimanimiz olmak uzere hepinizi opuyoruuum. Herkese saglikli ve mutlu gunler ❤️ Volkan’a #masallah @volkanpekin

Büşra Pekin çok zor 1 ay geçirdi, önce çok üzüldü sonra çok sevindi! 7