Ana sayfa Sosyal Medya Oktay Kaynarca’nın sözleri kavga çıkarttı! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz olayların merkezinde!

Oktay Kaynarca’nın sözleri kavga çıkarttı! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz olayların merkezinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, 5 sezondur Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hızır Çakırbeyli karakterini canlandırıyor. Oyuncu, başarılı performansı ile bir rolünü daha fenomen yapmayı başardı. Koronavirüs pandemesi ortaya çıkınca tüm setler durdurulmuştu. Ancak EDHO’nun çekimleri bir süre sonra alınan önlemler çerçevesinde devam etti.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 165. bölümüyle birlikte de 5. sezon finali yaparak ara verdi.Ancak dizinin pandemi döneminde çekimlere devam etmesine yönelik büyük eleştiri gelmişti. Oktay Kaynarca’da bir röportajında kendilerini eleştirenlere yönelik olarak, setlerde çekimler yeniden başlayınca “Setler iptal edilsin diye bağıranlar şimdi nerede, setler çalışmaya başladı ne değişti niye sesleri çıkmıyor” şeklinde serzenişte bulunmuştu.

Setlerin iptal olması gerektiğini söyleyen meslek örgütlerinden birisi de ‘Oyuncular Birliği Sendikası’ olmuştu. Kaynarca’nın sözleri de bu sendikaya gitmiş oldu. Sendikanın bir araya gelerek Kaynarca’yı kınayan bir bildiri yayınlaması üzerine ünlü oyuncu da sert bir mesaj paylaştı.

Oktay Kaynarca, instagram hesabından yayınladığı mesajında çekimlerin yapıldığı süreçte çok hassas davranıldığını hatırlattı ve set çalışanlarının uğradığı zarara dikkat çekti.

Oktay Kaynarca, “O zaman setler iptal edilsin diyen sizler şimdi başlayan setlere niye sesinizi çıkarmıyorsunuz. Normalleşme başladı diyeceksiniz evet ama verilere bakıldığında normalleşme süreci ile o süreç arasında çalışmayı engelleyecek ne gibi bir uçurum var. Keşke set emekçilerinin bu çalışmadıkları iki ayını da nasıl kapatacaklarına dair istatiksel bir çalışma yapsaydınız” diyerek sert konuştu.

İşte Oktay Kaynarca’nın instagram hesabından yayınladığı mesajının tam metni:

Oktay Kaynarca'nın sözleri kavga çıkarttı! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz olayların merkezinde! 10

Oktay Kaynarca'nın sözleri kavga çıkarttı! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz olayların merkezinde! 11

Oktay Kaynarca'nın sözleri kavga çıkarttı! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz olayların merkezinde! 12

Oktay Kaynarca'nın sözleri kavga çıkarttı! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz olayların merkezinde! 13