Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kızılcık Şerbeti ile gündemden düşmeyen Müjde Uzman kendi dizisine rakip oldu!

Kızılcık Şerbeti ile gündemden düşmeyen Müjde Uzman kendi dizisine rakip oldu!

tarafından ker_def

Yönetmenliğini Kamil Çetin’in üstlendiği, oyuncu kadrosunda Şafak Sezer, Ersin Korkut ve Müjde Uzman’ın yer aldığı “Kutsal Damacana 4” filmi, 29 Aralık Cuma akşamı saat 20.00’de FOX izleyicisiyle buluşacak.

Cuma akşamları Show TV ekranında izleyicilerle buluşan Kızılcık Şerbeti dizisinde Alev karakteri ile izlediğimiz Müjde Uzman, çok başarılı bir performans ortaya koymaya devam ediyor.

İkinci sezonu ile yine güçlü bir hikaye ortaya koyan Kızılcık Şerbeti dizisi, reytinglerde de birinciliği tüm kategorilerde eline geçirdi ve Yalı Çapkını’na her alanda üstünlük kurdu. İşte bu üstünlüğün devam edip etmeyeceği merak edilirken, Cuma akşamı Müjde Uzman’ın Kutsal Damacana filmi ile kendi dizisine reytinglerde rakip olması da ilginç bir tesadüf olarak dikkat çekti.

Televizyonda ilk kez yayınlanacak komedi türündeki filmde Fikret, Türkiye’deki Şeytan çıkarma işlerindeki başarısından sonra Vatikan’a davet edilmiştir.

Bir süre sonra Vatikan’ı da karıştıran Fikret, Türkiye’ye mecburen dönüş yapar. Türkiye’ye geldikten sonra eski yardımcısı Asım’ı yanına alan Fikret, tekrar şeytan çıkarma ve kovma işlerine girer. Bir emlakçıyla anlaşıp evini ucuza sattırdığı mülk sahiplerinden komisyon alır.

Ufak tefek kazançlar elde ederek geçimini sağlayan Fikret, zengin bir ailenin daveti üzerine büyük bir villaya şeytan kovmaya gider. Bu villada karşısında rakipler bulan Fikret hem para ödülünün hem de aşkın peşine düşecektir.