Ana sayfa Dizi Haberleri Büyük değişimin yaşanacağı Evlilik Hakkında Her Şey’le ilgili bu dedikodu kimseye inandırıcı gelmedi!

Büyük değişimin yaşanacağı Evlilik Hakkında Her Şey’le ilgili bu dedikodu kimseye inandırıcı gelmedi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin bu sezon en başarılı işlerinden biri olan Evlilik Hakkında Her Şey’de çok yakında büyük bir değişim yaşanacak. Dizinin önemli oyuncusu Yiğit Kirazcı ayrılırken Barış Kılıç Yeni bir karakter olarak gelecek. Ancak diziyle ilgili bir iddia ortalığı karıştırdı. Ancak bu iddia çok gerçekçi durmuyor.

Bu sezon birçok dizisi düşük reytingler sebebiyle erken final yapan Fox TV’nin en başarılı işlerinden biri ise Evlilik Hakkında Her Şey oldu. ABD yapımı Split dizisinin Türkiye uyarlaması olan dizi güçlü oyuncuları ve başarılı hikayesiyle kısa sürede reyting savaşında kendine önemli bir yer edindi.

Salı akşamları ekrana gelen Evlilik Hakkında Her Şey dizisi reytinglerde rekor kırmasa da kemikleşmiş izleyici kitlesiyle başarılı bir yere sahip. Ancak diziyle ilgili ortaya atılan bir iddia izleyicinin canını sıktı. İddiaya göre Evlilik Hakkında Her Şey dizisi mart ayında final yapacak. Ancak dizinin izleyicisi bu iddiaya inanmak istemiyor.

Büyük değişimin yaşanacağı Evlilik Hakkında Her Şey’le ilgili bu dedikodu kimseye inandırıcı gelmedi! 7

Aslında Evlilik Hakkında Her Şey’in şu an için final yapması için bir neden yok. Destan dizisinin başarısına rağmen reytinglerdeki dengesini koruyan, bu başarıyı Baba ve Üç Kız Kardeş dizilerinin karşısında da göstermesi beklenen Evlilik Hakkında Her Şey’in önümüzdeki ay final yapması hiç de mantıklı görünmüyor.

Bu arada dizi, orijinal hikayenin gerektirdiği şekilde büyük bir değişime gidiyor. Edinilen bilgiye göre dizide bir zaman atlaması yaşanacağından önemli ayrılıklar olacak. Evlilik Hakkında Her Şey’de Yıldırım karakterini canlandıran Yiğit Kirazcı da, rolü sona ereceği için diziden ayrılacak.

En son yine bir Fox TV yapımı olan Uzak Şehrin Masalı dizisinde izlediğimiz başarılı oyuncu Barış Kılıç, dizinin kadrosuna katılacak. Barış Kılıç’ın canlandıracağı karakter, Gökçe Bahadır’ın hayat verdiği Azra’nın hayatında yeni bir sayfa açılmasını sağlayacak.