Ana sayfa Sosyal Medya Asla yapmacık olamıyor! Nejat İşler her role damgasını vuruyor, Aile dizisinde olduğu gibi!

Asla yapmacık olamıyor! Nejat İşler her role damgasını vuruyor, Aile dizisinde olduğu gibi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Birçok dizi izleyicisinin aklında Nejat İşler’in rol aldığı ve unutamadığı karakterler vardır. Örneğin Behzat Ç dizisindeki Ercüment karakterini unutmak mümkün değil.

1972 yılında dünyaya gelen oyuncu, 1999 yılında Deli Yürek isimli projede Oktay karakteri ile yer alarak dikkatleri çekmeye başlamıştı. Sonraki süreçte hem dizi hem de sinema filmleriyle adından çok söz ettiren oyuncu, bir ara sağlık sorunları nedeniyle hayatını tamamen değiştirmesiyle de gündem oldu.

Nejat İşler; Gülbeyaz dizisindeki Kadir karakterinden tutun da, Aliye dizisindeki Deniz karakterine, Kapalıçarşı’daki Cemal karakterine, Çukur dizisindeki Çağatay’a kadar birbirinden çok önemli rollerde yer aldı. Tabii ki akıllarda en çok kaldığı karakter 2010 yılında başlayan ve bugüne gelene kadar bir efsaneye dönüşen Behzat Ç dizisindeki Ercüment karakteri oldu.

Asla yapmacık olamıyor! Nejat İşler her role damgasını vuruyor, Aile dizisinde olduğu gibi! 8

Hatta Ercüment karakterinin hikayesi olarak da Saygı dizisi Blu TV’de farklı bir yapım olarak yer aldı.

Şimdi de ünlü oyuncuyu Aile dizisinde izleyenler gördükleri karşısında şaşırmıyor. Soykan ailesinin itilmiş, sevilmemiş, baskılanmış ve değersiz olarak gösterilmiş bir evladı Cihan…

İşte böyle sevgisiz büyümüş bir çocuğun, annesinin ufacık bir gülümsemesine, sarılmasına hasret bir adamın hikayesi izleyenleri de derinden etkiliyor.

Asla yapmacık olamıyor! Nejat İşler her role damgasını vuruyor, Aile dizisinde olduğu gibi! 9

Tabii ki, Nejat İşler’in rol ile bütünleşmesi ve sanki Cihan karakterini yaşıyormuş gibi bir hisle izleyenleri etkilemesi çok önemli bir oyunculuk başarısı.

Nejat İşler için sosyal medya ortamında çok olumlu yorumlar yapılıyor.

Dizideki Cihan Soysan karakterinde çok büyük potansiyel gören izleyiciler, senarist Hakan Bonomo’nun onun hikayesini nereye doğru çekeceğini de çok merak ediyor.