Ana sayfa Sosyal Medya Nejat İşler hayranları bir kez daha heyecanla Meraklı Adamın 10 Günü filmini bekliyor

Nejat İşler hayranları bir kez daha heyecanla Meraklı Adamın 10 Günü filmini bekliyor

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Nejat İşler, Netflix’te yayınlanan İyi Adamın 10 Günü ve Kötü Adamın 10 Günü isimli sinema filmleri ile yine hayranlarını mest etti.

Üçleme olarak hazırlanan projenin son filmi ise Meraklı Adamın 10 Günü olacak. Netflix’te ilk fragmanının yayınlanması ile birlikte filmin yakın bir zaman içinde izleyicilerle buluşacağı ortaya çıktı.

Sosyal medyada büyük ilgi gören film serisinin sonuncusu için heyecan başladı. Birçok hayranı Nejat İşler’i böyle etkili bir projede görmekten dolayı çok memnun. Ancak üçleme olarak hazırlanan projesinin sonuna gelinmiş olması da bir o kadar üzücü.

Mehmet Eroğlu’nun aynı adlı romanlarından uyarlanan film serisinde Nejat İşler’in performansı hayranlık uyandırıcıydı. Uluç Bayraktar gibi etkileyici bir yönetmen tarafından çekilen bir proje olması da önemli bir detay olarak dikkat çekiyor.

Üçlemenin son filminde bu sefer Nejat İşler’i Sadık isimli özel dedektif olarak esrarengiz bir cinayeti araştıran birisi olarak bulacaksınız. Genç bir tiktok fenomenini arayacak olan Sadık’ın polisiye olaylarla dolu sahneleri izleyenleri yine çok heyecanlandıracağa benziyor.

Birçok hayranı Nejat İşler’i yeniden Netflix’te izleyecek olmaktan dolayı mutluluğunu sosyal medya paylaşımları ile ortaya koyuyor.

Film serisinde İlayda Akdoğan’ın da çok başarılı bir performans sergilediğini ayrıca oyuncu kadrosunun işinin hakkını verdiğini söylemek lazım.

Rıza Kocaoğlu, Kadir Çermik, İlayda Akdoğan, Şenay Gürler, Erdal Yıldız, Hazal Subaşı, Hazal Filiz Küçükköse, Nur Sürer, Mahir Günşiray, İlayda Alişan gibi isimlerin yer aldığı proje en başarılı Netflix yapımları arasında gösteriliyor.