Ana sayfa Dizi Haberleri Büyük heyecana hazır mısınız? Sadakatsiz dizisinin ikinci sezonu için geri sayım başladı!

Büyük heyecana hazır mısınız? Sadakatsiz dizisinin ikinci sezonu için geri sayım başladı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Kanal D’nin geçtiğimiz sezon en sürükleyici dizilerinden biri olan Sadakatsiz haziran ayında çok da heyecanlı bir sahneyle final yapmıştı. Şimdi yeni sezon için geri sayım zamanı. Sadakatsiz, 15 Eylül akşamı ikinci sezonun ilk bölümüyle yine ekranda olacak.

İngiliz yapımı Dr. Foster isimli dizinin Türkiye uyarlaması olan Sadakatsiz gerçekçi hikayesi ve usta oyunculuklarıyla her hafta izleyicileri ekrana kitlemeyi başarmıştı. Başrollerinde Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk’un yer aldığı dizi ikinci sezon için 1 Eylül günü sete çıkıyor.

Sadakatsiz’in ikinci sezonunun 15 Eylül’de başlayacağı belirtildi. Yeni sezonda bizi ne gibi yenilikler bekliyor henüz belli değil. Diziye yeni oyuncu katılımı olup olmadığı da henüz açıklanmadı.

Büyük heyecana hazır mısınız? Sadakatsiz dizisinin ikinci sezonu için geri sayım başladı! 7

İkinci sezon için yetenekli oyuncu Berkay Ateş’e teklif gittiği iddiası ortaya atılmıştı. Ancak konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Berkay Ateş eğer rolü kabul ederse Sadakatsiz dizisinin ikinci sezonunda etkili bir karakter ile hikayede yer alacak.

Peki Sadakatsiz’in sezon finali bölümünde ne olmuştu? Gelin birlikte hatırlayalım.

Sadakatsiz’in sezon finali bölümünde, Asya ve Derin’i aynı arabanın içinde hızla ilerlerken izledik. Neredeyse tüm bölüm boyunca süren araba sahnesinde Derin sinir krizi geçiriyordu. Araba sahnesi bir anlamda ikili arasındaki hesaplaşma oldu ve geriye dönen sahnelerle Asya, Derin ve Volkan arasındaki olayların geçmişi anlatıldı. Aslında bu sahnelerle üçlü arasındaki ilişkinin bilinmeyen yönleri de yansıtıldı. Ve bu sahneler bölüm boyunca devam etti.

Bu arada Sadakatsiz dizisi İspanya’da da Infiel ismiyle izleyiciyle buluşacak. Sadakatsiz dizisinin ikinci sezonu için Türkiye’de hazırlıklar devam ederken, ilk sezonun İspanya’da geniş bir izleyici kitlesine ulaşması bekleniyor.