Ana sayfa Sosyal Medya Büyük umutlarla başlayan Kusursuz Kiracı bitti! Geriye bu fotoğraflar kaldı!..

Büyük umutlarla başlayan Kusursuz Kiracı bitti! Geriye bu fotoğraflar kaldı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle Salı akşamları buluşan Kusursuz Kiracı dizisinin ekran ömrü kısa sürdü.

Serkay Tütüncü ve Dilan Çiçek Deniz’in başrolünde yer aldığı dizi 4 Ekim Salı akşamı yayınlanan 6. bölümüyle final yaptı. Dizinin heyecanlı başlayan ve çok da geniş bir izleyici kitlesini etkileyen hikayesi korku ve gerilim öğelerini de taşıyordu.

Kusursuz Kiracı’nın bu kadar kısa sürmesi beklenmiyordu ancak reytingler kanalı tatmin etmeyince erken final kararı alındı. Ekip final öncesi sosyal medyada aşağıdaki fotoğrafı paylaştı.

Büyük umutlarla başlayan Kusursuz Kiracı bitti! Geriye bu fotoğraflar kaldı!.. 8

Serkay Tütüncü ile Dilan Çiçek Deniz ikilisinin başarılı partnerliğine sosyal medyadan yoğun bir ilgi oldu. İzleyiciler bu genç ikilinin enerjisini sevdi ama bu da dizinin daha geniş bir izleyici kitlesine ulaşmasında yeterli olmadı.

Fox TV adına da iki genç başrol oyuncusu için de Kusursuz Kiracı isimli dizi, gönüllerde bir yara olarak kalacak. Erken final kararına üzülen dizi hayranları sosyal medyada paylaşılan fotoğraflarla avunuyor.

Büyük umutlarla başlayan Kusursuz Kiracı bitti! Geriye bu fotoğraflar kaldı!.. 9

Fox TV ekranlarında yeni sezonda final yapan en iddialı dizi olarak Kusursuz Kiracı bir ilk oldu. Önümüzdeki dönemde kanalın yeni dizileri de ekrana gelecek ve reytinglere göre de bu yapımlar hakkında kararlar verilecek.