Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı dizisi unutulmayan Aslıhan Güner için Mert Kılıç, bir eşten çok daha fazlası!

Kuzey Yıldızı dizisi unutulmayan Aslıhan Güner için Mert Kılıç, bir eşten çok daha fazlası!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Birçok meslektaşının aksine, Aslıhan Güner yine ters köşe yaptı! Hem sinema filmleri hem de dizileri ile sektörde kendisine güçlü bir konum edinen Aslıhan Güner, yer aldığı projelerin başarısıyla son dönemde sosyal medyanın da gündeminden düşmeyen isimlerden birisi haline geldi.

Kuzey Yıldızı isimli dizinin ardından Uzak Şehrin Masalı isimli projede umduğunu bulamayan oyuncu, son dönemde ise üst üste sinema filmleriyle dikkatleri çekti. Tek filminde sesiyle yer alan, Hiç filminde Onur Tuna ile başrolü paylaşan Aslıhan Güner, iki farklı projeye daha emek verdi.

Bu projelerden birisi eşi Mert Kılıç’ın hem başrolünde yer aldığı hem de yapımcısı olduğu Komutan isimli filmdi. 7 Ekim Cuma günü vizyona girecek olan bu filmde, oğlunu kaybetmiş bir anne karakterinin hüznüyle izleyenleri etkileyecek olan Aslıhan Güner, ayrıca Prestij Meselesi isimli merakla beklenen yeni filmin de başrol kadın oyuncusu oldu.

Komutan filminde eşi ile birlikte yıllar sonra yeniden aynı sete çıkan Aslıhan Güner, birçok meslektaşının aksine, oyuncu bir çift olmaktan dolayı çok memnun. Çeşitli zamanlar açıklama yapan oyuncu çiftler, birbirleri ile görüşemediklerinden ve aynı meslekte yer aldıkları için de sıkıntılar yaşadıklarından bahsetmiştir. Ancak Aslıhan Güner, böyle düşünmüyor.

Kuzey Yıldızı dizisi unutulmayan Aslıhan Güner için Mert Kılıç, bir eşten çok daha fazlası! 8

Oyuncu, eşi Mert Kılıç’ın kendisi için önemini şu sözlerle anlattı: “Benim için her zaman Mert’in oyuncu olması, ikimizin de oyuncu olması çok büyük bir avantaj. Biz aynı zamanda çok iyi bir hayat arkadaşıyız. Bunu her yerde söylüyorum, çünkü Mert benim sadece eşim değil, en yakın dostum, arkadaşım, ailem, her şeyim bu anlamda. Ben de onun için öyleyim. Hem iş hem eş olarak tamamen bir ruh eşi ve hayat arkadaşlığımız var.

Bunun da tabii ki avantajını her alanda yaşıyorum. Hem çalışırken yaşıyorum, aynı setteyken yaşıyorum, farklı sette olduğumda da yaşıyorum. Bunun önemli olduğunu ve bunun çok değerli olduğunu biliyorum, çok şükrediyorum.”

Mert Kılıç, çok yoğun çalıştıklarını hatırlattı ve eşinin 2 yıl Ordu’da Kuzey Yıldızı dizisinde çalıştığını, sonrasında Kars’ta bir projede yer aldığını söyledi. Kendisinin de bu süreçte İstanbul’daki işlerini sürdürmek durumunda olduğunu anlatan Mert Kılıç, özlemle ilgili olan duygular güzel oluyor. Mert Kılıç, sağlıklı ve güzel bir ilişki yaşadıklarının altını çizdi.

Kuzey Yıldızı dizisi unutulmayan Aslıhan Güner için Mert Kılıç, bir eşten çok daha fazlası! 9

Aslıhan Güner eşinin kendisine sürekli oyuncu koçluğu da yaptığını ve birçok yeteneğe sahip olduğunu söyledi. Güner, eşinin çok iyi at bindiğini, kılıç, ok, silah gibi araçları kullanmayı bildiğini ve aksiyon sahnelerinde çok başarılı olduğunu anlattı:

“Ben ondan ders almak istedim. O dönemde bana çok destek oldu, benim o tarz projelerimde. Hala aynı şeyler olsa gideceğim ilk kişi Mert olur. Çünkü kendi setinde de öyle. Bazı sahnelerde dublörlerin yapamadığı şeyler oldu, kendi gözümle gördüm. Orada hemen işin yetişmesi için eline toplar ve kendisi yaptı. Filmde bütün sahnelerde kendisi oynadı.”