Ana sayfa Dizi Haberleri Büyük yaprak dökümünün yaşandığı Arka Sokaklar yeni sezon için sete çıktı!

Büyük yaprak dökümünün yaşandığı Arka Sokaklar yeni sezon için sete çıktı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 16 yıldır Kanal D ekranında izleyiciyle buluşan Arka Sokaklar dizisi bugüne kadar birçok genç oyuncuya okul oldu. Eylül ayında 17. sezonuyla ekrana gelecek dizi kısa süre önce önemli oyuncuların ayrılığıyla gündeme gelmişti. Uzun soluklu dizi yeni sezon için sete çıktı.

Ekranların en uzun soluklu polisiye aksiyon dizisi Arka Sokaklar, Kanal D’nin çok sevilen bir yapımı. Yıllardır hiç sıkılmadan diziyi izleyenler, her hafta bambaşka olaylar, hikayeler, aksiyon dolu sahnelerle ekrana gelen dizilerinden vazgeçmiyorlar. Tam 16 sezon boyunca ekrana gelen dizinin 17. sezonda da başarıyla devam edecek.

Cuma akşamları reytingin zirvesinden inmeyen dizi yeni sezon için sete çıktı. Arka Sokaklar eylül ayında yeni kadrosu ve yeni hikayeleriyle yeniden izleyicisiyle buluşacak. Arka Sokaklar’ın yeni sezonundaki değişiklikler büyük merak konusu.

Ela Yörüklü ile Yiğitcan Ergin 16. Sezon sonu itibariyle diziye veda eden isimler oldu.

Başrollerini Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu’nun paylaştığı Arka Sokaklar’ın oyuncu kadrosuna beş yeni isim katıldı.

Cansın Çekili, Batuhan Ekşi, Sebahat Kumaş, Cem Uçan ve Nuray Hüseynova dizinin 17’nci sezonuyla ekrana gelecek.

Geçtiğimiz yıl da yine tam 15 yıl boyunca rol alan ve Arka Sokaklar’a adını yazdıran Yüsra Geyik de diziden ayrılmıştı. Yine Onur Bay da Arka Sokaklar ile tanınan bir isim olarak diziye veda etmişti. Merve Oflaz da Arka Sokaklar’ın müdavimlerinin sevdiği ve çok alıştığı bir isimdi ama ona da veda edilmişti.