Ana sayfa Sosyal Medya Yıllar önce partner olan Didem Balçın ve Toygan Avanoğlu bir arada!

Yıllar önce partner olan Didem Balçın ve Toygan Avanoğlu bir arada!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –İki ünlü oyuncu Toygan Avanoğlu ile Didem Balçın yıllar önce Meleklerin Aşkı adlı dizide aynı seti paylaşmışlardı. İki ünlü isim 2018 yılında Show TV’de yayınlanan Meleklerin Aşkı adlı romantik komedi türündeki dizide birlikte rol almışlardı.

Toygan Avanoğlu eski partneriyle bir fotoğrafını instagram hesabından paylaşarak fotoğrafın altına, “Yine yeniden canım partnerim” notunu düştü. Hayranları ikiliyi yeniden bir arada görünce mutlu oldu.

Yıllar önce partner olan Didem Balçın ve Toygan Avanoğlu bir arada! 9

Didem Balçın şu sıralar yapımını SugarWorkz-TAFF Pictures’ın üstlendiği, yönetmenliğini Murat Şeker’in yaptığı ‘Çakallarla Dans 6’ filminin setinde. Filmin çekimleri İstanbul’da devam ediyor.

Oyuncu sosyal medya hesabından bol bol set fotoğraflarını paylaşıyor.  Son derece eğlenceli bir ortamda başlayan çekimlerde kahkahalar havada uçuşurken, ‘Çakallar’ dört yılın ardından yeniden sette buluşmanın keyfini çıkarıyor.
Yıllar önce partner olan Didem Balçın ve Toygan Avanoğlu bir arada! 10

Türk sinema tarihinin en uzun soluklu serilerinden biri olan ve 2010 yapımı ilk filmden bu yana ana kadrosunu muhafaza ederek yoluna devam eden ‘Çakallarla Dans’, altıncı filmde yine seyirciyi çok özlediği eğlenceyle buluşturacak.

Murat Şeker ve Ali Tanrıverdi imzalı senaryodan çekilen filmde Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar, Murat Akkoyunlu, Didem Balçın, Hakan Bilgin, Ceyhun Yılmaz yeniden bir araya geldi. Altıncı filmde kadroya katılan ünlü isimler ise Ebru Cündübeyoğlu, Nurettin Sönmez, Elvan Dişli, Mine Kılıç, Kemal Zeydan olacak. ‘Çakallarla Dans 6’ önümüzdeki sezon sinema salonlarında seyirciyle buluşacak.
Yıllar önce partner olan Didem Balçın ve Toygan Avanoğlu bir arada! 11

Toygan Avanoğlu ise  Tuğba Melis Türk ile birlikte rol aldığı Dünya Evi adlı sinema filmini çekiyor. Setten paylaşımlarda bulunan oyuncu komedi türündeki yapımla yine güldürmeye hazırlanıyor.

Kadrosunda Buket Dereoğlu, Selahattin Taşdöğen, Metin Keçeci, Binnur Şerbetçioğlu ve Tuna Arman’ın da yer aldığı Dünya Evi, yeni evlenmiş bir çiftin yaşadığı sıkıntıları komik bir dille beyazperdeye taşıyacak.