Ana sayfa Dizi Haberleri Çağan Irmak ile Özge Özpirinçci dizide buluşabilir!

Çağan Irmak ile Özge Özpirinçci dizide buluşabilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Kadın dizisi 81 bölüm sürdü ve Fox TV ekranında geçtiğimiz hafta final yaparak bitti. Özge Özpirinçci, Bahar karakteri ile 3. sezondur ekrandaydı. Oyuncu dizi biter bitmez sevgilisi Burak Yamantürk ile İtalya seyahatine çıktı. Hatta öyle ki dizinin veda yemeğini bile umursamadı.

Özge Özpirinçci’nin zaten 3. sezon öncesi pek de diziye devam etmek istemediği, gönülsüz olduğu yönünde iddialar da vardı. Kadın dizisinin final yapması en çok da ünlü oyuncuyu sevindirdi.

Şimdilerde ise yeni dizilerden teklifler gelmeye başladı. Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Çağan Irmak’ın Netflix için hazırlamakta olduğu yeni dizi çalışması için Özge Özpirinçci’nin ismi geçiyor.

Ece Yörenç’in senaryosunu yazmakta olduğu yapımın Çağan Irmak’a emanet edilmesi önemli bir ayrıntı. Özpirinçci bu rolü kabul eder mi bilinmez ama dijital dizi projesi olduğu için çalışma saatleri ve bölüm sayıları televizyon işlerinden farklı olacaktır. Bu nedenle de Özpirinçci’nin kabul etme olasılığı daha yüksek gibi duruyor.