Ana sayfa Dizi Haberleri Çağan Irmak yeni dizisi Yaratılan için çok iddialı bir kadro kurdu!

Çağan Irmak yeni dizisi Yaratılan için çok iddialı bir kadro kurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix için çekilecek olan Yaratılan isimli dizinin hazırlıkları bir süredir devam ediyordu. Yönetmen Çağan Irmak titiz bir çalışma yaptı. Ünlü yönetmen hem hikayeyi yazdı hem de yönetmen olarak başında bulunuyor.

Birçok dizi izleyicisi de başında Çağan Irmak olduğu için Yaratılan isimli projeden çok umutlu. Dizinin sıra dışı bir hikayesi ve çok da güçlü bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Yaratılan dizisinin çekimleri başlarken, oyuncu kadrosu da netleşti. Ünlü yönetmen, en son 2 sezon süren Yeşilçam isimli BluTV’de büyük ilgi gören Yeşilçam isimli diziyi çekmişti.

Çağan Irmak yeni dizisi Yaratılan için çok iddialı bir kadro kurdu! 9

Çekimler için bir araya gelen ekip İstanbul ve ardından da Bursa’da yoğun bir çalışma içine girdi. Taner Ölmez’in başrolünde yer aldığı dizide Erkan Kolçak Köstendil gibi, Çukur dizisiyle büyük popülerlik sağlayan önemli bir isim de bulunuyor.

Çağan Irmak yeni dizisi Yaratılan için çok iddialı bir kadro kurdu! 10

Etkileyici performansları ile Devrim Yakut ve Durul Bazan ikilisini de yine bu dizide izleyebileceksiniz. Bülent Şakrak, yine kendisinden beklenen ustalığı yeni rolünde sergileyecektir.

Ayrıca Engin Benli ve Macit Koper gibi çok önemli isimler de dizinin kadrosuna güç verdi.

8 bölümden oluşan dizinin çekimleri büyük bir titizlik içinde yürütülecek. Ekibin Nisan ayının ortalarına kadar da sette kalması bekleniyor.

Taner Ölmez’in dizideki partneri de çok merak ediliyordu. Gazeteci Birsen Altuntaş, Şifanur Gül’ün bu önemli rol için seçildiğini duyurdu.

Çağan Irmak yeni dizisi Yaratılan için çok iddialı bir kadro kurdu! 11

2019 yılında Sevdim Seni Bir Kere dizisindeki Eylül karakteri ile setlere adım adan oyuncu, Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Gülperi karakterini canladırdı. Benim Adım Melek dizisindeki İkra performansının ardından ise genç oyuncu, Cam Tavanlar’da Suna olarak izleyici karşısına çıkmıştı.

Ölüm Kime Yakışır isimli dijital dizinin kadrosunda da yer alan Şifanur Gül, Netflix’te merakla beklenen Yaratılan dizisiyle birlikte ikinci kez dijital dizi tecrübesi yaşayacak.