Ana sayfa Dizi Haberleri Tuzak dizisi fragmanını görenler en çok Akın Akınözü ve Talat Bulut’a yorum yağdırmaya başladı!

Tuzak dizisi fragmanını görenler en çok Akın Akınözü ve Talat Bulut’a yorum yağdırmaya başladı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tv8’in yeni dizisi Tuzak’tan ilk görüntülerin gelmesi ile birlikte heyecan daha da yükseldi! Başrollerde yer alan Akın Akınözü ve Bensu Soral birbirlerine ekran partneri olarak yakıştırılırken, dizinin bir intikam hikayesi olması nedeniyle gerilim dozu yüksek bir dizinin geldiğini de ortaya koymakta!

Ailesinin intikamını almaya çalışan Avukat Umut karakteriyle Akın Akınözü, yeni imajında hayranları tarafından çok beğenildi. Bensu Soral ile partnerliği merakla beklenen oyuncunun, çok farklı bir karaktere hayat verecek olması da hayranları tarafından heyecanla bekleniyor.

Oyuncuyu Hercai dizisinden beri takip edenler, Kaderimin Oyunu dizisinde de ilgiyle izlemişti. Özellikle yabancı hayranları tarafından sosyal medyada pek çok yorumla gündemde tutulan Akın Akınözü’nün rol aldığı diziler, oyuncunun ismiyle birlikte daha çok dikkat çekiyor ve yurt dışında satışı da kolaylaşıyor.

Tuzak dizisi fragmanını görenler en çok Akın Akınözü ve Talat Bulut'a yorum yağdırmaya başladı! 13

Akınözü’nün performansı da ayrı bir merak konusu. Tanıtımı izleyen hayranları, bir kaç sahneyi görmelerine karşın son derece heyecanlı! Yorumların da da bu konuyu dile getiriyorlar. İlk tanıtımın yayınlanması ile birlikte izleyicilerden en çok Akın Akınözü ve Talat Bulut konusunda mesaj geliyor olması da ayrıca dikkat çekici!

Usta oyuncu Talat Bulut’un da dizide yer almasının projeyi daha heyecanlı ve merak edilir hale getirdiğini dile getiriyor izleyiciler. Akın Akınözü ve Talat Bulut isimleri, sosyal medyada sıklıkla konuşuluyor şu sıralar. Kadrosunda ayrıca Rıza Kocaoğlu gibi her projesiyle ses getiren bir oyuncunun da yer alıyor olması, Tuzak dizisinin iddiasını büyütmekte!

Özellikle Akın Akınözü’nün yerli hayranlarının yanı sıra farklı ülkelerden gelen İspanyolca, İngilizce pek çok yorum gelmekte tanıtıma. Bu kez izleyici karşısına, yıllarca intikam almak için bekleyen avukat Umut karakteriyle gelecek olan Akın Akınözü, daha tanıtımla izleyiciyi harekete geçirmeyi başarmış görünüyor!

Tuzak dizisi fragmanını görenler en çok Akın Akınözü ve Talat Bulut'a yorum yağdırmaya başladı! 14

Çekimleri haftalar önce başlayan diziden gelen ilk fotoğraflar da büyük heyecan yaşatmıştı Akınözü hayranlarına. Oyuncunun partner olduğu Bensu Soral ile ekran uyumunu da ilk görüntülerle birlikte beğendiklerini dile getiriyor izleyenler. İntikam almaya çalıştığı adamın kızına aşık olacağı da tanıtımlarla anlaşılmakta. İki oyuncunun uyumları, enerjileri tutmuş görünüyor! İzleyici şimdiden bu dizi çiftinden çok umutlu!

Henüz yayın tarihi belli olmasa da Tuzak dizisi için geri sayım başlamış durumda! Tanıtımla birlikte gelen yorumlardan bazılarını aşağıda görebilirsiniz. Özellikle Talat Bulut ve Akın Akınözü’nün isminin gündeme gelmesi, iki oyuncunun doğru bir seçim olduğunun da göstergesi izleyici açısından…

Tuzak dizisi fragmanını görenler en çok Akın Akınözü ve Talat Bulut'a yorum yağdırmaya başladı! 15

Tuzak dizisi fragmanını görenler en çok Akın Akınözü ve Talat Bulut'a yorum yağdırmaya başladı! 16

Tuzak dizisi fragmanını görenler en çok Akın Akınözü ve Talat Bulut'a yorum yağdırmaya başladı! 17

Tuzak dizisi fragmanını görenler en çok Akın Akınözü ve Talat Bulut'a yorum yağdırmaya başladı! 18

Tuzak dizisi fragmanını görenler en çok Akın Akınözü ve Talat Bulut'a yorum yağdırmaya başladı! 19