Ana sayfa Sosyal Medya Kiralık Aşk’ın Koray’ı Onur Büyüktopçu doğum gününde hayranlarını yeniden sevilen diziye götürdü!

Kiralık Aşk’ın Koray’ı Onur Büyüktopçu doğum gününde hayranlarını yeniden sevilen diziye götürdü!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Star TV’nin Kiralık Aşk isimli dizisinde canlandırdığı ‘Koray’ rolü ile hafızalara kazınan oyuncu Onur Büyüktopçu doğum gününü, sosyal medyada Kiralık Aşk dizisinden bir sahneyi paylaşarak kutladı.

24 Nisan 1982’de İstanbul’da doğan oyuncu instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı; “Oyun bahçesinde oyunlar oynarken zamanı tutamadan 40 seneyi devirmiş bulunmaktayım. Öğrenerek, gelişerek, anlayarak, dinleyerek, severek, sayarak, şükrederek ve sabrın insan için en kıymetli erdem olduğunu unutmadan yola devam ediyorum.

Anda kalmanın keyfini, ne olursa olsun hayata tebessüm etmeyi bilerek tadına vararak yaşamayı seçiyorum. Keşkeleri çoktan rafa kaldırdım. Pişmanlıklar yerine olgunlaşmayı ve kabul etmeyi tercih ediyorum. Her yaşın ayrı güzelliği, ayrı kattıkları ve götürdükleri var. Korkmayı değil yaşamayı mutlu olmayı seçiyorum. Merhaba 40.”

Yayınlandığı dönem sevilerek izlenen Kiralık Aşk dizisinden paylaştığı bir sahne ile esprili bir şekilde doğum gününü kutlayan oyuncu hayranlarına da keyifli dakikalar yaşattı.  Onur Büyüktopçu’nun paylaşımına takipçileri, doğum gününü kutladıkları pek çok yorumda bulundular.

Uzun süredir ekranlarda bir dizi projesinde yer almayan oyuncu en son Burçlar isimli sinema filminde rol aldı.  Devrim Yalçın’ın yönetmen koltuğunda oturduğu film projesinde Gözde Mutluer ile Ali Ersan Duru başrolde yer alıyor. Film, 16 Eylül 2022’de gösterime girecek.