Ana sayfa Foto Galeri Çağatay Ulusoy son dönemde hayranlarını çok üzüyor!

Çağatay Ulusoy son dönemde hayranlarını çok üzüyor!

tarafından ker_def

Çağatay Ulusoy son dönemde hayranlarını çok üzüyor! 7

Çağatay Ulusoy’un sessizliği hayranlarını çok üzüyor!

Milliyet Blog yazarlarından Abdurrahman Balcılar, Çağatay Ulusoy’un uzun süredir sessiz olmasını köşesine taşıdı:

Çağatay Ulusoy Niye Suskun Kalıyor?

Çağatay Ulusoy günümüzde en popüler sanatçılarımızdan biri… Her nedense kendi konuşmuyor, hep suskun kalıyor. Onunla ilgili sevenleri yüzlerce resim paylaşıyor, tweet atıyorlar.

İnstagram hesabında takipçisi 2.600.000 ulaştığını görüyoruz. Bu kadar takipçi ondan haber almak, görüntü almak istiyor. Ama nafile Çağatay hep suskun… Hep basından kaçıyor, kendisi ve çalışmaları ile ilgili haber almak ne mümkün.

Ulusoy, zaten 6 aydır Amerika’da Los Angeles’teydi. Ay içinde döndü, dönüşüyle ilgili iki satır haber ve bir kare resim göremedik. Sevenleri onu en son geçtiğimiz Haziran ayı içinde final yapan “İçerde” dizisinde izlemişti. Ağustos ayı içinde kendi sesinden görüntülü bir video yayınladı. Netflix ile anlaştığı haberiydi bu. Çağatay; “Merhabalar, selamlar herkese… Heyecanımı sizinle paylaşmak ve bir konuyu açıklık getirmek için bu videoyu çekiyorum. Evet duyduklarınız doğru, çıkan haberler doğru. 2018 yılında çok farklı ve çok güzel bir projeyle Netflix’te olacağız. Görüşmek üzere.” Bu duyduğumuz Çağatay Ulusoy’un son görüntülü sesiydi. 6 aydır ondan ses seda yok.

(yazının devamı için sonraki sayfa linkine tıklayınız)