Ana sayfa Dizi Haberleri Çağatay Ulusoy’a yeni dizisinde partner olması için Vatanım Sensin’in güzelinin adı geçiyor

Çağatay Ulusoy’a yeni dizisinde partner olması için Vatanım Sensin’in güzelinin adı geçiyor

tarafından ker_def

Çağatay Ulusoy'a yeni dizisinde partner olması için Vatanım Sensin'in güzelinin adı geçiyor 7

Dizininin konusu belli… Romandan aktarılacak, genç bir delikanlı Yavuz Sultan Selim’in tılsımlı gömleğini giymesiyle özel güçlere sahip olduğunu keşfeder. Şimdi İstanbul’u yok etmek isteyen karanlık güçlere karşı, şehri ve tüm insanlığı korumak için elindeki bu güçleri kullanmayı öğrenmesi gerekmektedir. Bu yolculukta kendisine yardım edecek insanlarla harekete geçmekten başka çaresi yoktur.

Ama bir türlü Çağatay’ın birlikte oynayacağı bayan oyuncu bulunamaz. Daha önce Burcu Biricik’in adı geçti. Sonra da başka bir dizide rol aldı.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Neslihan Atagül’ün Çağatay Ulusoy’un oynayacağı Netflix projesiyle görüştüğü ancak proje gecikince Puhutv’den gelen İntiharcı teklifini kabul ettiği söylendi.

Netflix’in 03 Medya tarafından hazırlıkları yürütülen yerli dizisinin çekimlerinin ocak sonu gibi başlaması planlandığı haberi geldi. Çağatay Ulusoy’un rol arkadaşları için görüşmelerin sürdürüldüğü söylendi.

Melisa Aslı Pamuk adı geçen isimlerden biri… Duyumlara göre yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy, yeni dizisinde partner olayıyla ilgili “Benim favorim Melisa Aslı Pamuk” dediği öğrenildi.

Bir başka haber ise; Serenay Sarıkaya’nın adı bile geçiyormuş. Ancak Sarıkaya şu sıralarda Puhutv’de ‘Fii’ dizisi devam ediyor.

Gelen bölük pörçük haberlere göre Çağatay Ulusoy’lu Netflix dizisi toplam 20 bölüm ve her 3 bölümde bir yönetmen değişeceği söyleniyor. Ben bir türlü anlam veremedim, neden 3 bölümde yönetmen değişiyor?

Partner için Başka bir isim ise; Deren Talu’nun adı geçiyor ve onunla da görüşüldüğü konuşuluyor.