Ana sayfa Sosyal Medya Çağatay Ulusoy’un Gaddar dizisinin başı dertte, izleyiciler bu tablodan memnun değil!

Çağatay Ulusoy’un Gaddar dizisinin başı dertte, izleyiciler bu tablodan memnun değil!

tarafından ker_def

Gaddar isimli Now kanalında yayınlanan dizinin 11. bölümü geride kaldı. Çağatay Ulusoy’un uzun yıllar sonra yeniden setlere dönmesini sağlayan Gaddar dizisi, son dönemin hızlı çıkış yapan kadın oyuncularından Sümeyye Aydoğan’ın kariyeri için de önemli bir proje olarak gözüküyor.

İki genç oyuncunun başarılı uyumu ve iyi bir enerji yakalamaları Gaddar dizisi için bir artı olarak gözüktü. Dizinin sosyal medyada geniş bir kitleyi etkilemesi, özellikle yurt dışındaki Çağatay Ulusoy hayranlarının güçlü desteği de gözüküyor. Ancak tüm bu olumlu faktörlere rağmen dizinin yerli izleyiciler tarafından yeterince desteklenmediğini de söylemek yanlış olmayacaktır.

Gaddar dizisinde artık reytingler ciddi şekilde düşüş yaşamaya başladı. Ortalama oranların da altına gelen dizinin reyting sonuçları endişelendiriyor.

İzleyiciler artık Gaddar dizisinin sezon sonuna kadar ekranda kalmayı başarsa bile sonrasının olup olmayacağını pek de tahmin edemiyor.

Çağatay Ulusoy’u uzun bir aradan sonra televizyon ekranına geri döndüren bir projenin kısa süreli olması hayranlar açısından bir hayal kırıklığı yaratabilir.

Dizinin tüm kişiler kategorisinde 11. bölümü ile günü altıncı olarak tamamlaması, AB ve ABC1 kategorilerinde beşinci durumda bulunması dikkat çekerken, tüm gruplarda reytinglerin ortalamanın altına gerilemesi de endişe kaynağı oldu.

İzleyiciler hikayenin başarılı olduğunu, sahnelerin etkileyici olduğunu ve oyuncuların da çok yoğun bir emek sergilediğinin farkında.

Hikayenin toparlanmasının uzun sürdüğü eleştirilerini yapan izleyiciler, 10. bölümden itibaren izleyicilerin hikayeye daha çok inandığını ama bu zamana kadar önemli bir sürenin de kaybedilmiş olduğunu düşünüyor.

Sıkıntılı bir süreçten geçen Gaddar dizisi için izleyicilerin sadakati, projenin akıbetini de belirleyecek gibi gözüküyor.