Ana sayfa Dizi Fragmanları Gaddar dizisi 7. bölümde Yağmur acımasız bir tetikçinin eline düşer!

Gaddar dizisi 7. bölümde Yağmur acımasız bir tetikçinin eline düşer!

tarafından ker_def

Çağatay Ulusoy ile Sümeyye Aydoğan ikilisinin başrolünde yer aldığı Gaddar isimli dizinin 7. yeni bölümü 1 Mart Cuma akşamı izleyicilerle buluşacak. Peki yeni bölümde neler olacak? İşte Gaddar dizisi 7. bölüm özeti:

Dağhan ve Enver Yağmur’un kaçırılmasıyla çaresiz kalırlar çünkü Yağmur acımasız bir tetikçinin eline düşer. Aileyi tedirgin etmeden bir an önce Yağmur’u aramaya başlarlar.

Onu kurtarabilmek için adeta zamanla yarışırlar. Ekber’in tuttuğu tetikçi olayı sonrasında Ekber ve Enver arasında geçmişe dönük bir hesaplaşmanın kapısı aralanır. Ekber yıllardır beslediği kinin nedenini Enver’e açıklar. Enver saklı kalan travmalarıyla yüzleşmek zorunda kalır.

Dağhan artık Ekber’in çok tehlikeli olduğunu düşünür, ailesine zarar vermeden onu ortadan kaldırmak için Müdür’e ihtiyacı vardır. Bu sırada Dağhan’a Şirketten yeni bir hedef gelir. Dağhan hedefini alt etmenin peşindeyken kader de onun için çıkılması zor bir yolun ağlarını örmeye başlar.

Dağhan kendini manevi olarak çok suçlu hissettiği bir anda tesadüfler sonucu yeni biriyle tanışır. Davut’un hastalığı aileyi yeniden toparlamak için bir fırsat olabilecek midir? Davut ve Fatma’nın arasındaki buzlar eriyecekken Fatma Davut’un sakladığı sırrı öğrenir.

Gürkan kanıtı yok etmesinden sonra Aydan’ın peşini bırakmaz. Aralarındaki bu gerilim Oya’nın da dikkatini çeker. Kızının nasıl bir belaya bulaştığını anlamak için bir şeyler öğrenmeye çalışır. Aynı zamanda kızını Dağhan’dan uzak tutma çabaları da devam eder.