Ana sayfa Dizi Haberleri Çağatay Ulusoy’un Barbaros dizisine çok önemli transfer!

Çağatay Ulusoy’un Barbaros dizisine çok önemli transfer!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, yeni sezonda televizyon ekranına dönüyor. İçerde dizisinden sonra Netflix’te Hakan Muhafız isimli yapımla tüm dünyayı etkileyen Çağatay Ulusoy, bu sefer televizyon işi yapmaya karar verdi.

TRT için hazırlanan Es Film’in yapımcısı olduğu yeni dizi bir tarihi proje… Osmanlı İmparatorluğu’nun Kaptan-ı Derya’sı Barbaros Hayreddin Paşa’nın hikayesi anlatılacak. Çok özel bir proje ve çok yoğun bir hazırlık çalışması yapılıyor. Çağatay Ulusoy’un başrolde yer alması dizinin iddiasını zaten anlatıyor.

Ancak yönetmen noktasında da atılan adım büyük ses getirdi. Muhteşem Yüzyıl ve Vatanım Sensin dizilerinin yönetmeni Taylan Biraderler ile anlaşma yapıldığı ortaya çıktı.

TV100’de Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Barbaros dizisinin yönetmen koltuğu, Taylan Biraderler olarak anılan Durul Taylan ve Yağmur Taylan’a emanet edilmiş oldu.

Çağatay Ulusoy'un Barbaros dizisine çok önemli transfer! 7

Hazırlıkları devam eden, yüksek bütçesiyle ilgi çeken Barbaros dizisinde Oruç Reis karakterini Çağatay Ulusoy canlandıracak. Peki Barbaros karakteri kimin oldu?

İşte bu sorunun yanıtı henüz belli değil. Barbaros karakterini canlandıracak oyuncu arayışları sürüyor.