Ana sayfa Dizi Haberleri Bay Yanlış dizisinde heyecan yükselten yeni strateji!

Bay Yanlış dizisinde heyecan yükselten yeni strateji!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV iyi bir işe adım atarak Bay Yanlış ve Sen Çal Kapımı isimli iki romantik komedi dizisinin çalışmalarını başlattı.Her iki dizi de çekimler başlar başlamaz büyük ilgi gördü.

Özge Gürel ve Can Yaman’ı buluşturan Bay Yanlış dizisine sosyal medyada tüm dünyadan destek geldi. Özellikle Latin Amerika ülkelerinde, ayrıca İtalya ve İspanya’da dizi sosyal medyada gündemde kaldı. Can Yaman hayranları heyecanla yeni gelişmeleri bekliyor.

Dizinin setinde ise yoğun bir çalışma yapılıyor. Özge Gürel ve Can Yaman, sosyal medyadaki bu etkileşim dalgasını yukarı taşımak için bir video paylaştı. Dizi setinde çalışmalar yapılırken bir yandan da sosyal medyadaki bu heyecana ortak olmak isteyen iki ünlü oyuncu, kısa bir video paylaştı.

Hayranlarını heyecanlandıran ikili, uyumlu halleri ile bir kez daha dikkat çekti. Aynı zamanda bu durum yeni bir stratejinin de ilanı oldu. Dizinin setinden yapılan bu paylaşım ile başrol oyuncularının sosyal medyadaki etkileşimi artırmak amacıyla video yayınlanması doğru bir uygulama oldu. Milyonlarca kişi setten haber beklerken, bizzat başrol oyuncularının onlara seslenmesi, iyi bir stratejik adım. Devamı gelecek mi merakla bekleniyor?

İkili videoda şunları söyledi:

“Bütün gün sizlerden harika dönüşler aldık. Heyecanımıza ortak olduğunuz için çok teşekkür ederiz.Şu an set hazır sahneleri çekmemiz gerekiyor. Siz de Bay Yanlış etiketi ile yorumlarınızı yapmaya devam edin. Biz de sizi takipteyiz. Yakında Fox’tayız. Sevgiler.”