Ana sayfa Dizi Haberleri Çağatay Ulusoy’un Netflix için çekilen Terzi dizisinde heyecan yaşatan gelişme!

Çağatay Ulusoy’un Netflix için çekilen Terzi dizisinde heyecan yaşatan gelişme!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Bazı aksiliklerle birlikte medyada sıklıkla yer aldı Terzi dizisi. Başrolünde Çağatay Ulusoy’un yer aldığı dizinin kadın oyuncusu olarak önce Alina Boz ismi telafuz edildi. Hatta tv8’de yayınlanması için anlaşma yapıldı ve hızlı bir şekilde bir tanıtım da çekildi.

Çağatay Ulusoy’un bir terziye hayat verdiği dizi, tanıtımın ardından özellikle Çağatay Ulusoy hayranları tarafından büyük bir merakla beklendi. Zira İçerde dizisinden sonra uzun yıllardır ekranda yoktu oyuncu ve dönüşü de merakla bekleniyordu.

Ancak dizinin çekimleri henüz başlamadan tv8 ile anlaşmanın bozulduğu öğrenildi. OGM Pictures imzalı dizinin bütçesinin yüksek olması da anlaşmanın bozulmasının nedeni olarak gösterildi. Bu noktada dizi için yeni bir kanal arayışına gidildi.

Tam da bu sırada Alina Boz’un projeden kendi isteğiyle ayrıldığı konuşuldu. Çağatay Ulusoy’un, ismi önce Süslü Korkuluk olarak anılan dizide özellikle Boz ile oynamayı çok istediği de konuşulmuştu. Alina Boz’un bu ani ayrılığının ardından Esra Bilgiç’e teklif gittiği ancak oyuncunun kabul etmediği de gündeme geldi.

Çağatay Ulusoy'un Netflix için çekilen Terzi dizisinde heyecan yaşatan gelişme! 9

Yaşanan bu aksiliklerin ardından dizinin Netflix için çekileceği ortaya çıktı. Bu haber, Çağatay Ulusoy’u ekranda görmek için heyecanlanan hayranları için bir nebze hüsran oluştursa da projenin çekilecek olması sevindirdi. Bu ke kadın başrol oyuncu arayışı başladı ve son olarak Şifanur Gül’de karar kılındı.

Netflix’te yayınlanacak olan dizinin ismi de Terzi olarak değiştirildi. Dizinin çekimleri tüm aksiliklere karşın başladı. Üstelik dijitale geçmesinde bir başka avantaj daha oluştu. Televizyon için yazılan senaryosu dijitale uyarlanınca sezon sayısı da arttı.

Çağatay Ulusoy'un Netflix için çekilen Terzi dizisinde heyecan yaşatan gelişme! 10

3 sezon çekilmesi planlanan dizinin yönetmenliğini Cem Karcı üstlenmekte. Netflix ile üç sezon anlaşma yapıldığı gündeme gelmişti. Gelen son bilgilere göre ise dizinin ilk sezon çekimlerinin tamamlanmak üzere olduğu. Bu da yakın zamanda Terzi dizisini Netflix abonelerinin izleme imkanına kavuşacağını gösteriyor.

İkinci sezon çekimlerinin Temmuz ayında başlayacağı konuşulmakta. Yaz bitmeden 2. sezonu da bitirme telaşında şu sıralar yapımcı firma. Bu arada dizinin kadrosunda da güçlü oyunculuklarıyla beğenilen isimlerden Salih Bademci, Engin Şenkan ve Olgun Şimşek de yer alıyor.

Çağatay Ulusoy'un Netflix için çekilen Terzi dizisinde heyecan yaşatan gelişme! 11

Bir terzinin sıra dışı hikayesinin konu alındığı ve etkileyici bir aşk hikayesinin sunulduğu Terzi dizisinin flash back sahneleri ile çok ilginç bir kurgu yapıldığı da son gelen notlar arasında yer alıyor. Yönetmen Cem Karcı’nın farklı bir iş ortaya çıkarmak adına özel bir çaba sarfettiği de konuşuluyor.

Dizide Çağatay Ulusoy, kendisine gelinlik diktirmek için gelen Esvet’e aşık olan terzi Peyami’yi canlandıracak. Esvet’e ise Şifanur Gül hayat verecek. Olgun Şimşek dizide Mustafa karakterini canlandıracak. Peyami’nin babası olan Mustafa’nın çocuk zekasına sahip bir karakter olacağı belirtiliyor. Engin Şenkan, Peyami’nin dedesini, Ece Sükan da sağ kolu Suzi’ye hayat verecek.