Ana sayfa Dizi Fragmanları TRT1’in çok sevilen yeni dizisi Kasaba Doktoru için veda vakti geldi!

TRT1’in çok sevilen yeni dizisi Kasaba Doktoru için veda vakti geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Kasaba Doktoru dizisi, ilk sezonu tamamlıyor. 13. bölümü ile birlikte 1 Temmuz Cuma akşamı izleyicilerle buluşacak olan dizinin sezon finali merakla bekleniyor.

Ozan Akbaba, Hazal Subaşı, Deniz Can Aktaş ile Vildan Atasever’in başrollerinde yer aldığı dizi ilgi çekti ama birçok izleyiciye göre yeterince tanıtım yapılmıyor. TRT1’i böyle güzel bir dizi hazırlattığı için tebrik eden izleyiciler, neden tanıtımlarının az olduğunu da sorguluyor.

Kasaba Doktoru, idealist bir doktorun geçmişte yaşadığı bir dizi trajik olayların gölgesinde kendisini insan hayatını kurtarmaya adaması olarak öne çıkan bir hikayeye sahip. Ozan Akbaba’nın başrolde muhteşem bir performans ortaya koyduğu Kasaba Doktoru dizisi için veda vakti geldi.

Şimdiye kadar yayınlanan 12 bölüme ilgi beklenenden düşük olsa da yine de geniş bir izleyici grubunu etkileyen bir dizi gerçeğini söylemek lazım. Kasaba Doktoru hem hikayesi hem de başarılı oyunculuk performansları ile daha iyi reytingleri de hak ediyor.

Dizinin ekibinin Ağustos ayı içinde yeniden bir araya gelmesi ve Eylül ayında da Kasaba Doktoru’nun 14. bölümü ile birlikte izleyicilerin karşısına yeniden çıkması bekleniyor.

Kasaba Doktoru’nun 13. bölüm sezon finalinde de izleyicileri heyecanlı anlar bekliyor.