Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Çağatay Ulusoy’un sosyal medya ile derdi büyük!

Çağatay Ulusoy’un sosyal medya ile derdi büyük!

tarafından ker_def

cagatayulusoy

EVSİZ BİR ADAMLA İLGİLİ KISA FİLM ÇEKTİM

‘Medcezir’ dizisi bittikten sonra ne yaptınız?

Los Angeles’a gittim. 2.5 ay dil eğitimi aldım. Sonra döndüm, sinema filmimizin galalarına katıldım. İki ay Türkiye’de kaldıktan sonra Amerika’ya döndüm. Halen orada eğitimime devam ediyorum.

Yeni bir dizi projesi var mı peki?

Evet, önümüzdeki yıl Ay Yapım’la bir dizi yapacağız. Onun için hazırlanıyorum. Bulduğum boş vakti de kendimi geliştirmek için kullanıyorum. Beş senedir en uzun boşluğum bu oldu.

Kendinizi geliştirmenin yolu Amerika’dan mı geçiyor?

Aslında öyle değil; biraz uzaklaşmak istediğim için oraya gittim. Orada bu imkanları en iyi ve en kaliteli şekilde sağlıyorlar. Özellikle Los Angeles’ta birçok oyuncu ve sektörden birçok isim var. Los Angeles, bizim işi yapanlar için okul gibi bir yer. Çevremi geliştiriyorum, farklı kültürler öğreniyorum.

Beş yıl boyunca hiç ara vermeden çalıştınız. Dinlenmek için neler yaparsınız?

Balık tutmayı, doğada kamp yapmayı çok seviyorum. Küçüklüğümden gelen bir alışkanlık bu. Issız yerlere gidip kendi başıma sakin kalmayı, doğayı dinlemeyi, toprakla uğraşmayı seviyorum. Özüme dönüyorum. Senaryo, hikaye yazıyorum, resim yapıyorum. Genelde manzara resimleri, arada da yağlıboya yapıyorum.

Yönetmenlik yapmayı düşünüyor musunuz?

Los Angeles’ta bir kısa film çektim. Adı ‘Home’. Evsizlerle ilgili bir film. Evsiz bir adamın hikayesini 30 dakikada anlattım. Los Angeles, görsel açıdan inanılmaz bir şehir. Bir arkadaşım küçük bir senaryo yazdı ve çektik.