Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Çağatay Ulusoy’un sosyal medya ile derdi büyük!

Çağatay Ulusoy’un sosyal medya ile derdi büyük!

tarafından ker_def

cagatay1

Siz oynadınız mı filmde?

Hayır, ben oynamadım. Oyuncuları Amerikalılar’dan seçtik. Oyunculuk yapan herkesin başka bir işi var. Bizim çalıştığımız adam avukattı. Hobi olarak oyunculuk yapıyor. Avukatı, evsiz adam yaptık! Esas hedefim festivaller; filmi festivallere göndereceğim.

Yakaladığınız popülerlik sizi şımarttı mı?

İnsan kendi değişiminin farkında olmuyor. Şımardım ya da şımarmadım desem doğru olmaz. Beni tanıyanlara sorman lazım. Sadece eski alışkanlıklarımı kaybetmemeye çalışıyorum.

Kazancınızı nasıl değerlendiriyorsunuz?

Arsa ve gayrimenkul yatırımı yapıyorum. Hizmet sektörüne girmeyi düşünmüyorum. İleride maddi anlamda daha güçlü olduğum zaman yine gayrimenkul sektörüne yatıracağım. Şu an en büyük yatırımım kendime.

Belli totemleriniz var mı?

Totem mi bilmiyorum ama Hıdırellez zamanı kağıda dilek yazıp gül ağacının altına koyarım. Best Model’e girmeden önce yarışmayı kazanmayı ve iyi bir dizide başrol oynamayı dilemiştim. Onu unutmuştum bile; annem çok sonra getirdi kağıdı. O şans bir kere gelir. Şimdi sağlıktan başka bir şey dilemem.

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMI KAVGA DÖVÜŞLE AÇTIM!

Sosyal medyada size gelen mesajları takip ediyor musunuz?

Evet, ediyorum ama telefonu çok sevmiyorum. Sürekli elimde telefon olmasını, sosyal medyayı çok kullanmayı sevmiyorum. Ama yorumları okuyorum. Instagram ve Twitter hesaplarımı kavga dövüş açtık zaten!

Hiç kilo problemi yaşadınız mı?

Hayır ama buna çok müsait bir yapım var. Her yediğim yarıyor. O yüzden dikkat ediyorum. Şeker ve beyaz ekmek kullanmıyorum. Süt ürünlerini çok seviyorum ama bazen kısmam gerekiyor. Bir proje öncesinde diyete giriyorum. Spor, hayatımda hep var zaten.